TÜBİTAK Rail Transport Technologies Institute for å rekruttere 41 kandidatforskere

tubitak rail transport technology institute vil rekruttere kandidatforskere
institutt for tubitak jernbanetransport

TÜBİTAK Rail Transport Technologies Institute vil rekruttere 41 kandidatforskere. TÜBİTAK bygger sin grunnleggende strategi for fremtiden på kvalifisert kunnskap og kvalifiserte mennesker med fokus på nasjonale mål innen forskning, teknologiutvikling og innovasjonsøkosystem. Basert på forståelsen av at den viktigste ressursen i et land er mennesker generelt og forskere spesielt, oppmuntrer og støtter TÜBİTAK mennesker i alle aldersgrupper fra tidlig alder. I denne retningen er det viktig å rekruttere unge sinn til teknologiproduksjon tidlig for å lykkes med landets nasjonale og innenlandske teknologiflytting.

Dermed vil kandidatforskere bli ansatt.

Deltid Kandidat Forsker ansettelse med forskningsinfrastruktur, evne og kapasitet til vår institusjon med bachelorstudenter ved universiteter ved å ansette deltidsjobb for å trene kvalifisert FoU-personell på vegne av landet vårt, mens de fortsetter å fortsette sin utdanning og gi heltids praksis i vår institusjon Målet med dette kurset er å gi de kandidatene som kan jobbe som forsker mens de er studenter.

For detaljer om annonse KLIKK HER

1-beskrivelse og kjennetegn ved jobben
I prosjektene for utvikling av jernbanetransportsystemer og robotsystemer vil en deltids-kandidatforsker bli ansatt for å delta i styringsenhetens maskinvare, innebygd programvare for kontrollenheter på forskjellige nivåer, signalbehandling, bildebehandling, serverprogramvare og maskin læring.

 • Antall ansatte: 29
 • By der personalet skal jobbe: Gebze / KOCAELİ

Spesielle betingelser for kandidater
Høyere utdanningsinstitusjoner som gir minst fire års lavere utdanning; Datateknikk, Elektroteknikk, Elektroteknikk, Elektronikkingeniør, Elektronisk kommunikasjonsteknikk, Programvareteknikk, Telekommunikasjonsteknikk, Matematisk ingeniørfag, Mekatronikkingeniør, Kontrollteknikk, Kontroll- og automatiseringsteknikk, Informatikk og ingeniørarbeid, eller Kontroll- og datateknikk Å være i 3. klasse.

2-beskrivelse og kjennetegn ved jobben
Deltidskandidat til å delta i design av strukturelle systemer, mekanisk styrkeanalyse, 3D-design, integrering av systemer og detaljering for produksjon i prosjekter for utvikling av delsystemer (elektrisk motor, trekkahytte, forbrenningsmotor, kjøleenhet ) for jernbanevogner og jernbanevogner Forsker vil bli ansatt.

 • Antall ansatte som skal ansettes: 9
 • By der personalet skal jobbe: Gebze / KOCAELİ

Spesielle betingelser for kandidater
Høyere utdanningsinstitusjoner som gir minst fire års lavere utdanning; Tredje års studie i maskinteknikk, maskin- og produksjonsingeniør, maskin- og produksjonsingeniør, produksjonsteknikk, bilteknikk, luftfartsteknikk, romfartsteknikk, jernbanesystemteknikk, maskin- og materialteknikk, luftfartsteknikk eller luftfartsteknikk for å se.

3-beskrivelse og kjennetegn ved jobben
Deltids kandidatforsker vil bli ansatt for å delta i syntesen av katode, anode og andre elektrokjemiske komponenter som skal utvikles for litiumionbatterisystemer, produksjon av litiumionceller, elektrokjemisk karakterisering og oppskalering.

 • Antall ansatte: 3
 • By der personalet skal jobbe: Gebze / KOCAELİ

Spesielle betingelser for kandidater
Høyere utdanningsinstitusjoner som gir minst fire års lavere utdanning; Å studere på tredje året på en av avdelingene kjemi, kjemiteknikk, materialteknikk, material- og metallurgi, kjemisk og prosessteknikk, kjemisk og prosessteknikk, metallurgisk ingeniørfag, materialteknikk, polymerteknikk, polymerteknikk eller Fiber- og polymerteknikk.

APPLIKASJONSPROSESSE

a) For å søke om annonseringen er det nødvendig å registrere seg i Job Application System på internettadressen “kariyer.tubitak.gov.tr” (Når du oppretter en CV for søknad, må alle nødvendige dokumenter legges til systemet elektronisk). Søknader aksepteres ikke bortsett fra søknader som er gjort via jobbsøknadssystemet.

b) Søknader må sendes til kl. 28 den 06.

c) Søknader vil bli evaluert ut fra referansekoden for annonsen. Kandidater vil kunne søke ved å velge utlegningsreferansekoden fra jobbsøknadssystemet. Søknader som er gjort uten å velge en referansekode vil ikke bli vurdert. En kandidat vil kunne søke maksimalt 1 (en) stilling med en referansekode.

d) For hver referansekode; I henhold til artikkel (e) i seksjonen "Generelle vilkår for kandidater" vil 5 ganger antall ansatte som skal rekrutteres bli innkalt til intervju, med utgangspunkt i den høyeste poengsummen. I tilfelle det er andre kandidater med samme poengsum som kandidatene i siste omgang, vil disse kandidatene også bli innkalt til intervju.

e) Kandidater som vil bli innkalt til intervju, kan få en forhåndsintervju-søknad (feltkunnskapseksamen) av enhetens tjenestemenn, hvis ønskelig.

f) Kandidater blir evaluert i henhold til erklæringen de har inngått i jobbsøknadssystemet under søknaden, og hvis den oppgitte informasjonen er feil eller noen av dokumentene som er oppført nedenfor, mangler, vil søknaden bli ansett som ugyldig.

 • Dokument for universitetsinngangseksamen (OSYM-godkjent eller utskrift på internett med en kontrollkode),
 • Universitetsinngangseksamen Plasseringsdokument (OSYM-godkjent eller internettutskrift med en kontrollkode),
 • Nåværende studentbevis (Internett-utskrift fra universitetet eller e-forvaltning med en kontrollkode),
 • Offisiell og oppdatert transkripsjon som viser vektet GPA,
 • Undersøkelsesresultatdokument for fremmedspråk eller et dokument som viser at undervisningsspråket er 100% engelsk for alle kursene (unntatt kursene som ikke er relatert til hovedfeltet under lavere utdanning) (oppnådd og godkjent av universitetet).
 • Current Curriculum Vitae (Ditt CV må utarbeides med fargefotografier på tyrkisk, inkludert TR ID og telefonnummer) .-
Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar