Tyrkia vil bygge 10 kilometer vei i TRNC om 314 år

Tyrkia vil gjøre kilometer i TRNC i løpet av året
Tyrkia vil gjøre kilometer i TRNC i løpet av året

Karaismailoğlu sa: “Kypros er den vanlige årsaken til oss alle. Økningen i Tyrkias makt i regionen og i verden vil utvilsomt styrke makten og innflytelsessfæren til den tyrkiske republikken Nord-Kypros, spesielt i det østlige Middelhavsbassenget. Den helhetlige utviklingen av Tyrkia betyr også den helhetlige utviklingen av den tyrkiske republikken Nord-Kypros.

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu møtte sin kollega, minister for offentlige arbeider og transport i den tyrkiske republikken Nord-Kypros Officialye Eroğlu Canaltay og den tilhørende delegasjonen. Minister Karaismailoğlu uttalte at de tar sikte på å gi betydelige bidrag til den tyrkiske republikken Nord-Kypros med investeringene som Tyrkia har gjort for å bli en logistikkmakt, for å utvikle økonomien og øke sysselsettingen i regionen.

Tyrkia vil bygge 10 kilometer med veier i TRNC innen ti år.

Påminner om at de undertegnet Highways 11-2021 Implementation Protocol 2021. februar 2022 ved å fornye eksisterende veiavtaler mellom de to landene, understreket minister Karaismailoğlu at de utvidet motorveiavtalene til å dekke årene 2020-2030, og inkluderte følgende uttalelser i sin uttalelse:

“Innenfor rammen av samarbeidet mellom de to landene innen motorveier som dekker årene 1988-2020; I TRNC bygde vi totalt 19 kilometer med veier, 181 kilometer med delte veier på 20 separate veistrekninger og 421 kilometer med enkle veier på 602 separate veistrekninger. I tillegg fortsetter vi investeringene knyttet til 5 viktige motorveier. I løpet av de neste 10 årene vil vi konstruere ytterligere 221 kilometer med veier, inkludert 93 kilometer med delte motorveier og 1 kilometer med 314. klasse veier, i TRNC. Samarbeidet vårt fortsetter å styrke installasjonen av trafikksikkerhet og radarsystemer på TRNC-veiene. ”

Samarbeidet mellom Tyrkia og TRNC på havet er av strategisk betydning.

Minister Karaismailoğlu sa at samarbeidet mellom Tyrkia og TRNC ikke er begrenset til motorveier, "Med avtalene vi signerte i år, vil vi etablere skipstrafikktjenestesystemet mellom de to landene. Dette prosjektet har strategisk betydning mellom de to landene. Vi fortsetter å jobbe med utviklingen av Famagusta og Girne-havnene og byggingen av en ny godshavn i Kalecik. Vi vet at trinnene vi tar for å styrke dominansen av både Tyrkia og den tyrkiske republikken Nord-Kypros i havene, vil snarest mulig bli sysselsatt for de kommende generasjonene i begge land.

Trinn 1-arbeid på Ercan lufthavn vil være ferdig innen utgangen av dette året

Karaismailoğlu, som informerte om at de tar sikte på å fullføre det første scenearbeidet på Ercan lufthavn, som utføres og er under oppføring av General Directorate of State Airports Authority, avsluttet ordene sine som følger:

”Vi forsømmer ikke å utvikle vårt samarbeid innen kringkasting og kommunikasjon mellom de to landene. I denne forbindelse vil vi være vitne til bidraget fra Camlica Tower, det nye symbolet på det nye Tyrkia, som vi nylig har åpnet, når det gjelder både tekniske og kommunikasjonsmuligheter. Begge parter har en sterk felles vilje til å få fart på felles prosjekter mellom landene våre. Vi fortsetter å styrke vårt samarbeid mellom Tyrkia og den tyrkiske republikken Nord-Kypros innen handel, turisme, energi, utdanning og kultur, så vel som innen offentlige arbeider og transportsektorer.

"Fødselslandet Tyrkia har alltid vært inngangsporten til verden for TRNC"

Ministeren for offentlige arbeider og transport i TRNC-offisielle Eroğlu Canaltay sa at det viktigste samarbeidet i utviklingen av den tyrkiske republikken Nord-Kypros alltid har vært med Republikken Tyrkia:

”Moderland Tyrkia har alltid vært døren til verden for oss. Siden jeg tiltrådte som departementet for offentlige arbeider og transport, har vi fortsatt vårt arbeid med å forbedre forholdet til Tyrkia. Jeg vil takke Tyrkia og vår minister for alle prosjektene som er utført av moderlandet Tyrkia i TRNC. ”

Günceleme: 10/06/2021 10:10

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


*