Tyrkisk last vil tjene på Yenişehir lufthavn

btso og tyrkisk last signerte et viktig samarbeid
btso og tyrkisk last signerte et viktig samarbeid

Bursa Chamber of Commerce and Industry (BTSO), som fortsetter sin innsats for å gjøre Yenişehir lufthavn til et luftfraktsenter, har signert et viktig samarbeid med Turkish Cargo. BTSOs datterselskap Lojistik A.Ş. og Turkish Cargo, logistikkmerket til Turkish Airlines, vil selskaper fra Bursa kunne utføre sin utenrikshandel på Yenişehir lufthavn med mye enklere og rimeligere kostnader.

BTSO, som har satt Yenişehir lufthavn flyfraktanlegg, som har vært inaktiv i nesten 20 år, tilbake i tjeneste for næringslivet i 2019, har signert et veldig viktig samarbeid som vil lette logistikkdriften til medlemmene. Turkish Cargo, som er blant de 5 beste luftfrakttransportselskapene i verden, ble en del av BTSO Lojistik A.Ş. Med dette samarbeidet vil det i første omgang begynne å godta tollfrakt på Yenişehir lufthavn. I tilfelle etterspørselen er kontinuerlig og høy, vil det også utføres direkteflyvninger fra Yenişehir.

Detaljer om samarbeidet som gir hastighet og kostnadsfordeler for Bursa-selskaper ble delt med IATA-autoriserte luftfraktbyråer på møtet i Bursa & Double F Restaurant i 1889. BTSOs styreleder İbrahim Burkay sa at Bursa, den industrielle hovedstaden i Tyrkia, har et utenrikshandelsvolum på 26 milliarder dollar. President Burkay sa at ordtaket "Hvis Bursa vokser, Tyrkia vil vokse" nå har blitt en sannhet snarere enn en påstand, sa at "Bursa, som har en global aktøridentitet med sin sterke produksjonsøkonomi, sektor og markedsdiversitet, var nødvendig å gjøre strategisk samarbeid med Turkish Cargo, den viktigste globale aktøren i sin sektor. De vanskelige konkurransevilkårene i verden har økt viktigheten av samarbeid. I dagens konkurransemiljø kan du bare skille deg ut ved å øke produktiviteten din med organisasjonsstrukturen. Logistikk er en av de viktigste sakene som vil øke effektiviteten, sa han.

President Burkay informerte om at 78 prosent av eksporten i Bursa realiseres på vei, ”Samfunn og forbrukskulturer endres raskt. Tidligere ble det utarbeidet 2-3 samlinger årlig i tekstilsektoren, men nå forventes hyllene å bli fornyet hver 15. dag. Igjen bruker bilselskapene systemet vi kaller 'akkurat i tide'. Flyfrakt er veldig viktig for å tilpasse seg den endrede forbrukskulturen. Derfor trenger vi å aktivere Yenişehir flyplass. Den eneste måten for Bursa å forbli blant de ledende byene i verden er å løse problemene innen logistikk. Som BTSO tar vi et strategisk skritt i samarbeid med Turkish Cargo i denne retningen. Med denne studien vil vi bli kvitt tettheten i Istanbul både i eksport og import. Dette er en enorm mulighet for selskapene våre. I dag er en historisk dag for utvikling av luftfrakt i byen vår. ” han sa.

Burkay bemerket at de gjorde alle forberedelsene innen BTSO Lojistik AŞ, og ba også om støtte fra byråene som deltok i møtet. Ordfører Burkay henvendte seg til byrårepresentantene og sa: «Du tar byrden av Bursa og tar den til Istanbul. Som BTSO vil vi tilby alt du trenger. Når du tar med deg lasten til Yenişehir, tar vi fortolling og leverer den til Turkish Cargo, som flyr til 3 land innen 127 timer. Vi vil gjøre det samme for importerte laster. Vi satser på at byen vår skal vinne, ikke vårt sentrum. Derfor er vi klare til å gi enhver form for støtte som faller på oss. Når vi ser på investeringene og den økonomiske utviklingen i regionen, er det uunngåelig at Yenişehir blir et luftfraktsenter om 5-10 år. Problemet vårt er å bringe det videre. I denne forbindelse er samarbeidet ditt veldig viktig. ” brukte uttalelsene sine.

Produktene vil bli sendt til 127 flyplasser i 329 land

Tyrkisk Cargo Marketing President Fatih Cığal sa at Bursa har en viktig plass i Tyrkias industri og eksport, og at byen vil være et viktig servicepunkt for Turkish Cargo med sin økonomiske kapasitet. Sagt at nærheten mellom Bursa og Istanbul gjør det vanskelig å tilby ytterligere flyoperasjoner på Yenişehir lufthavn, sa Cığal: «Avstanden mellom Bursa og Istanbul i mange metropoler i verden er avstanden mellom sentrum av samme by og flyplassen. Imidlertid har Bursa tilstrekkelig infrastruktur, ressurser og potensial til å berike tjenester og flyreiser i nær fremtid. Som Turkish Cargo vil vi i første omgang hente produktene fra Yenişehir med toll. Vi vil bringe det til vårt senter i Istanbul i samarbeid med BTSO. Herfra vil vi sikre levering av produkter til 127 flyplasser i 329 land i verden. Den høye etterspørselen vil gjøre det enkelt å koble til våre flyreiser i hver tidssone. Forhåpentligvis vil vi i fortsettelsen av prosessen bringe disse studiene til et punkt der vi vil krone disse verkene med flyoperasjoner i Yenişehir. ”

Turkish Cargo Sales and Marketing Manager Anıl Fuat Ocak uttalte at Bursa er bransjens øye og sa: ”Vi har mange store kunder i Bursa. Produktene som allerede er sendt til Istanbul vil nå bli sendt direkte til Yenişehir og sendt med BTSO Lojistik AŞ. Vi vil mobilisere dette stedet med støtte fra selskapene våre. Vi vil gjerne løfte fly de neste dagene. Hvis det kommer nok last, kan direkteflyvninger begynne. Det er gjort før. Forhåpentligvis vil vi frakte flyfrakt i Yenişehir. ” han sa.

Representantene for logistikksektoren som deltok på møtet uttalte også at de er klare til å gi all slags støtte til Yenişehir angående økningen i etterspørsel.

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar