Tyrkiske ingeniører produserte presisjonskontrollert klimaanlegg

tyrkiske ingeniører produserte presisjons klimaanlegg
tyrkiske ingeniører produserte presisjons klimaanlegg

Tyrkiske ingeniører oppnådde nok en suksess. Det produserte "Canovate Precision Controlled Air Conditioners" som konkurrerer med globale selskaper i land som USA, Kina og Tyskland.

Det avanserte teknologiselskapet Canovate Group, som er blant de 10 beste globale merkevarene med sin teknologi innen fiberoptiske og datasentersystemer og sin helhetlige produktportefølje, begynte å konkurrere med globale selskaper i Canovate Precision Controlled Air Conditioners, som utviklet lokalt og nasjonalt.

Canovate Precision Controlled Air Conditioners konkurrerer med selskaper i USA, Kina og Tyskland på det globale markedet. Canovate Group, som har fått en betydelig markedsandel i Balkan-landene og Gulf-landene, har som mål å være blant verdens ledende merkevarer i det presisjonskontrollerte klimaanleggsmarkedet i den kommende perioden.

Canovate presisjonsstyrte klimaanlegg; Det kreves for sensitiv klimaanlegg på steder som datasentre, laboratorier, museer, arkivrom, UPS-rom, systemrom, biblioteker, elektriske panelerom, sykehus, datarom, ammunisjon og militære radaranlegg. Det er også av avgjørende betydning for å forhindre at den minste feil resulterer i et stort tap av informasjon og kostnader.

Hva er funksjonene som skiller Canovate Precision Controlled Air Conditioners fra konkurrentene?

Han sa at de er et innenlandsk og avansert teknologiselskap som utvikler presisjonskontrollerte klimaanlegg til internasjonale standarder, og Canovate Energy salgs- og markedssjef Alper Zülkaroğlu sa: “Vårt firma, som lager innenlandsk og nasjonal produksjon, er en av de viktigste leverandørene av global telekommunikasjonsselskaper. Presisjonsstyrte klimaanlegg er blant hovedutstyret til telekommunikasjonsselskapene. Når vi snakker om pluss-funksjonene til Canovate Precision Controlled Air Conditioners, er de helt innenlandsk design og nasjonal produksjon. Det er front tilgang til alt utstyr inne i enhetene, noe som gir enkel service og vedlikehold. Vifter og filtre kan lett forstyrres takket være glidestrukturen. Selv om det SHR-fornuftige varmeforholdet er 1, kan maksimal effektivitet oppnås fra alle kapasiteter. Takket være vårt testsenter har vi muligheten til å teste enhetene på maksimale punkter ved å tilby de ønskede innendørs og utendørs luftforholdene. Vi leverer tjenester over hele landet vårt og eksportmarkeder med vårt servicenettverk. "

Etterspørselen vokser eksponentielt

For å forklare at presisjonskontrollerte klimaanlegg er klimaanlegg som gir den nødvendige temperatur- og fuktighetskontrollen, sa Alper Zülkaroğlu: “Presisjonsstyrte klimaanlegg er høykvalitets og følsomme klimaanleggsenheter av industriell type som brukes i applikasjoner der temperatur og fuktighetskontroll er nødvendig. Nøyaktig kontrollerte klimaanlegg designet på grunnlag av arbeid 24 timer i døgnet, hver dag hele året, gir den nødvendige temperaturen, fuktigheten og filtreringen, og maksimerer dermed levetiden og effektiviteten til elektronisk utstyr. I disse enhetene og systemene, som avgir varme til området de befinner seg i under drift, hvis ikke riktig kjøling er gitt, kan økt oppvarming føre til tap av data og systemet forbruke levetiden på kort tid. En annen faktor vi møter er at økningen i fuktighetsmengden kan forårsake tap på grunn av oksidasjon i elektroniske enheter. Kort sagt, etterspørselen etter sektoren over hele verden øker eksponentielt. I vårt land er sektoren ganske aktiv. Spesielt på grunn av etablering av nye datasentre, etablering av egne systemrom ved å prioritere datasikkerhet, økning i mengden applikasjoner i militære områder, utbredt bruk av sensitive klimaanlegg i laboratorier i fabrikker og sykehus, mer effektive og høytytende presisjonskontrollerte klimaanlegg har begynt å bli foretrukket.

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar