Oppmerksomhet på overdreven selvbeherskelse hos barn!

vær forsiktig med overdreven sta hos barn
vær forsiktig med overdreven sta hos barn

Spesialist klinisk psykolog Müjde Yahşi ga viktig informasjon om emnet. Hvis et barn før 8 år er ekstremt sta, gjør det motsatte av alt og stadig motarbeider foreldrene sine, hvis han ikke er i autonomiperioden og fortsetter å vise disse symptomene, har dette barnet "Opposisjons- og opposisjonsforstyrrelse".

Opposisjons- og opposisjonsutfordrende lidelse er faktisk en patologisk tilstand av sta. Opposisjons- og opposisjonsutfordrende lidelse er hovedsakelig forårsaket av ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder). Denne situasjonen krever absolutt behandling.

Foreldres holdning er en faktor i fremveksten av opposisjons- og opposisjonsforstyrrelse.

Her er de;

  • Det er en altfor undertrykkende foreldrenes holdning og en altfor tillatt foreldresinnstilling.
  • Disse barna, som gjør opprør mot autoritet, henter styrke for det meste fra farens manglende autoritet og forverrer symptomene med farens myke ansikt. Derfor spiller foreldres holdning, foreldreroller og autoritetsfigur en viktig rolle i behandlingen av denne lidelsen.
  • Samtidig vil ikke disse barna, som er betinget av å belønne, oppfylle sitt ansvar gratis, og fordi de handler med belønning hver gang, tilfredsstiller belønningen ikke lenger barnet, og foreldrene kan bli uføre.

Det er derfor hvis du har et barn som du ikke kan snakke om og som hele tiden motsier alt du sier Du kan beskytte ham eller henne mot opposisjonsutfordrende lidelse med grensene du setter, funksjonaliteten til faderlig autoritet og din ikke-voldelige kommunikasjon.

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar