Antakya Habib-İ Neccar-taubanen blir bygget

Antakya habib i neccar fjell taubane blir bygget
Antakya habib i neccar fjell taubane blir bygget

Hatay Metropolitan Municipality gikk ut på anbud for bygging av en taubane med en lengde på 1.100 meter mellom Habib-İ Neccar-fjellet i Antakya-distriktet, med en bæreevne på 1.200 mennesker / timer på vei opp og ned, og driften for opptil 22 år.

publisert i Statstidende anskaffelsesvarselI følge rapporten, anbudet om bygging av en taubane med en estimert kostnad på 61 millioner 312 tusen 515 lira + moms, mellom Antakya-distriktet Habib-İ Neccar-fjellet, 1100 meter langt, 370 meter i høydeforskjell, med en bæreevne på 1200 personer / time ved oppstigning og 1200 personer / time ved nedstigning "lukket tilbud" vil bli gjort ved auksjonsmetode.

Hvor å gjøre: Hatay Metropolitan Municipality Committee Committee Meeting Hall Floor: 3
Dato og tid : Tirsdag, 28 kl. 09
Applikasjon: Anbudsfiler vil bli sendt til anbudsenheten frem til kl. 2886 mandag, 38, for å bli sendt til formannskapet i komiteen, forutsatt at spørsmålene i artikkel 27 i DİK 09 er overholdt. Søknader som er sendt etter den angitte dato og klokkeslett vil ikke bli akseptert. Søknader sendt med post, bud, telegraf eller internett vil ikke bli godtatt.

De som vil by på anbudet vil kunne få anbudsdokumentet for 5 XNUMX lira.

Etter at byggeprosessen for arbeidet som er gjenstand for anbudet er fullført og akseptprosedyrene er fullført, blir det betalt et garantiavgift på 5 500 billetter per år i 500 år. Et gebyr på 15 prosent vil bli betalt til administrasjonen fra inntekten over beløpet som tilsvarer 5 tusen billetter årlig. Dette problemet er begrenset til XNUMX år. I de resterende årene vil det bli foretatt en betaling til administrasjonen som et resultat av beregningen av prosentvis (%) økning i forhold til den årlige omsetningen som ble levert av budgiveren som vant anbudet.

I tilfelle anleggets igangkjøringstid er i en hvilken som helst måned i året, vil kostnadsberegningen utføres i henhold til kalenderberegningen basert på nyttårsdag (1. januar) for antall billetter som skal garanteres. I løpet av driftstiden etter utløpet av de 5 årene, som er garantiperioden for arbeidet som tilbys, vil budene bli søkt i form av trinn på 3 prosent, fra 1 prosent over den årlige omsetningen.

Billettprisen vil være maksimalt 25,00 TL per person og vil bli oppdatert hvert år i henhold til WPI - CPI.

Driftsperioden blir totalt 22 år, byggeperioden vil ikke være inkludert i denne perioden. Perioden begynner på datoen for idriftsettelse av anlegget. Gyldigheten av de innsendte budene ble bestemt til 60 kalenderdager fra anbudsdatoen.

Som et konsortium kan det ikke gis bud på anbudet.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar