Erciyes -fjellet ble hvitt etter snøfall

Erciyes -fjellet ble hvitt etter snøen som falt
Erciyes -fjellet ble hvitt etter snøen som falt

Erciyes -fjellet, som er symbolet på Kayseri med sin 3 tusen 917 meter høye topp som gjennomsyrer skyene, ble hvit etter snøen som falt.

Mens operatørene venter spent på å åpne skisesongen i Erciyes, kunngjorde Kayseri Erciyes A.Ş., som ble grunnlagt av Kayseri Metropolitan Municipality, at hun hadde på seg den hvite brudekjolen på Erciyes Mountain med den fallende snøen, og i den siste postet på sin offisielle sosiale medier -konto, "Er våre skiteam klare?" ble det sagt.

Erciyes Mountain, som er symbolet på Kayseri, blir sett på som et av de viktige vintersentrene i Tyrkia med 34 skispor og 19 mekaniske anlegg innen fjellklatring og vintersport.

For Erciyes skisenter, som har en viktig plass i vinterturismesektoren i verden, fortsetter Kayseri Metropolitan Municipality sin innsats for å bli et idrettssenter i 12 måneder med et høyt leirsenter, dusinvis av festivaler, sportsarrangementer og høylandsturisme samt vinterturisme.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar