Mersin Metropolitan Municipality Bus Purchase Anbudsresultat

Mersin storbykommune busskjøpsresultat
Mersin storbykommune busskjøpsresultat

Mersin Metropolitan Municipality tilbyr komfortable og moderne kjøretøyer til innbyggerne med sin fornyede transportflåte. Metropolitan kommune, som forynget transportflåten ved å erstatte de gamle modellbussene med lav passasjerkapasitet med nye, holdt et anbud på 56 mellomstore busser som skulle kjøpes. Anbudsevalueringsprosessen for bussene, hvorav 30 vil bli tatt i bruk i sentrum av Tarsus og 26 i andre distrikter, fortsetter.

Moderne og komfortable biler kommer

Ved å trykke på knappen for å fornye 156 busser som har gått ut på offentlige transporttjenester for å forynge sin flåte, har Metropolitan Municipality først og fremst kjøpt 56 biler. I anbudet, hvor Anadolu Isuzu, Karsan Otomotiv og BMC deltok, ga Karsan Otomotiv det mest passende tilbudet. Når evalueringsprosessen for anbudet er fullført, vil innbyggerne reise i nye, komfortable og moderne kjøretøyer. Metropolitan kommune planlegger å kjøpe 100 flere biler i fremtiden for å forynge flåten.

Busser er både drivstoff- og vedlikeholdseffektive og miljøvennlige.

Mellomstore busser, som har funksjonen i 8-9 meter båndet, er egnet for funksjonshemmede så vel som deres drivstoffeffektive funksjon. Mens gamle biler bruker 100 liter drivstoff per 44 kilometer, bruker de nye bussene som skal kjøpes 100-22 liter drivstoff per 26 kilometer. Med bruk av drivstoff, som vil redusere med omtrent 50%, vil både besparelser oppnås og mengden karbondioksid og karbonmonoksid som slippes ut i miljøet, vil reduseres. Kjøretøyene, som vil være egnet for den smale og skarpt svingende veistrukturen i landlige nabolag, vil også sikre trygg trafikkavvikling.

De lave vedlikeholdskostnadene til nye biler gir også ekstra besparelser. Siden gamle type, utgåtte kjøretøyer stadig fungerer feilfritt, vil vedlikeholdskostnadene, som når omtrent 50 tusen lira per kjøretøy og 2 millioner 800 tusen lira per år, reduseres med 3 tredjedeler med nye kjøretøyer. Uavbrutt transporttjeneste vil bli gitt til innbyggerne ved å minimere forstyrrelsen av reisene på grunn av kjøretøyene som ofte går i stykker.

Friskluftinntak og forsterket klimaanlegg, spesielt sikkerhetsutstyr (mnvr), sporingssystem, kollisjonsdeteksjonssystem, wi-fi-tjeneste, mobiltelefons ladesystem, uavhengig fjæring, tilleggstiltak mot korrosjon, øyeblikkelig temperatursensorkontroll og drivstofforbruk Bussene , som skiller seg ut med sine økonomiske egenskaper, vil være til tjeneste for innbyggerne etter at de tekniske prosessene er fullført.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar