Bombeaksjon forhindret i Gaziantep takket være politiets oppmerksomhet

Takket være politiets oppmerksomhet i Gaziantep ble bombeaksjonen forhindret.
Takket være politiets oppmerksomhet i Gaziantep ble bombeaksjonen forhindret.

Etter at Gaziantep Provincial Police Department mottok informasjon om at terrororganisasjonen PKK/KCK-PYD/YPG søkte aksjon mot områdene der sikkerhetsstyrkene, offentlige institusjoner og organisasjoner og publikum var konsentrert, ble sikkerhetstiltakene økt i hele provinsen.

Teamene i Gaziantep Provincial Police Department tok de nødvendige forhåndsreglene i regionen etter at en mistenkelig pakke ble sett i 100. Yıl -parken som ligger bak guvernørkontoret i Şehitkamil -distriktet. Den mistenkelige pakken ble detonert på en kontrollert måte av Bomb Disposal -teamene ved hjelp av Jammer.

I henhold til de første bestemmelsene ble det bestemt at det var en håndlaget eksplosiv enhet i den mistenkelige pakken.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar