Yıldız Mountain Winter Sports and Tourism Center er på vei til å bli en vinterlandsby

Yıldız -fjellet er på vei til å bli et vintersport- og turistsenter.
Yıldız -fjellet er på vei til å bli et vintersport- og turistsenter.

Sivas guvernør Salih Ayhan undersøkte asfaltoverflatebelegg på forbindelsesveien mellom Yıldız Mountain Winter Sports Tourism Center og Hot Çermik, Yıldız Mountain Ski Facilities og bungalowhus, og Yıldız Mountain Yakupoğlan - Yusufoğlan landsbyvei. Guvernør Ayhan, som mottok informasjon fra myndighetene, kom med uttalelser om arbeidet som ble utført ved Yıldız Mountain Winter Sports Tourism Center.

Da guvernør Salih Ayhan sa at Yıldız Mountain Ski Center, Sivas merkevareverdi og attraksjonssenter, ga store bidrag til Sivas sosiale og pedagogiske liv, spesielt i vinterperioden, sa: Vi ønsker å bruke det på en dynamisk måte. I år, under navnet ungdomsleirer, var vi vert for nesten 5 tusen barn på hotellet vårt og fasilitetene på dette fjellet, og det var veldig positive tilbakemeldinger på dette problemet. Jeg håper vi vil fortsette dette og øke det enda mer. Vi var vert for noen adrenalinglade idrettsutøvere og naturglade idrettsutøvere. Vi vil bringe dette fjellet nærmere med Sivas sentrum og dets omgivelser, og vi vil bruke det effektivt. ” han sa.

Vårt mål er å gjøre Yıldız Mountain til en vinterlandsby

Guvernør Ayhan minnet om at Yıldız -fjellet er Tyrkias siste, mest moderne og mest økonomiske skianlegg, og sa: “Vi prøver hele tiden å fornye det i henhold til ønskene til våre gjester som kommer hit hvert år. Siden denne skikulturen, servicesektoren og vår kultur i denne forstand er ny, tar vi skritt mot dette ved å se andre steder. Jeg sier alltid at dette er Tyrkias siste, mest moderne og mest økonomiske skisted. Vi har ingen kommersielle bekymringer, vi ønsker at innbyggerne våre her, sønnene til Sivas og våre brødre i Tokat, skal bruke dette fjellet mer effektivt. Derfor prøver vi å holde prisene mye mer beskjedne. Vi har fornyet hotellene våre, vi fornyer sporene. ” brukte setningene.

15 flere bungalowhus bygges

I en uttalelse om at 10 bungalowhus som ble bygget på Yıldız -fjellet i fjor vakte stor oppmerksomhet og 15 flere ble bygget i år, sa guvernør Ayhan, "I epidemiperioden ønsket innbyggerne våre et mer innadvendt familiemiljø, og vi mottok en veldig positiv reaksjon i dette. Etter å ha sett en god støtte, lager vi nå 15 flere av den høyere versjonen ved å forbedre de eksisterende eksisterende. Målet vårt er å bygge en vinterlandsby her. Vi bygger slike fasiliteter for å gjøre fjellet vårt mer brukbart, ikke bare for skiløpere, men også for å holde den visualiteten og vinterens skjønnhet i live. Våre fasiliteter er integrert i alle aspekter. Vi holder på å renovere anlegget vårt slik at infrastrukturen, overbygningen, transporten og i denne forbindelse ikke forblir inaktiv og innsatsen og pengene vi bruker her ikke er bortkastet, og interessen til våre innbyggere øker. sa.

Tokat Connection Road åpner neste uke

Guvernør Salih Ayhan, som også undersøkte asfaltoverflatebehandlingene på landsbyveien 7.3 km Yakupoğlan - Yusufoğlan, som er forbindelsen mellom Yıldız -fjellet og Tokat -veien, uttalte at veien åpnes neste uke og sa:

“Vi er i ferd med å fullføre Tokat -forbindelsesveien. Det har vært en fantastisk vei. Vi jobbet i 3 år, vi gjorde en innsats, veiforbindelsen er i ferd med å ta slutt. For tiden fortsetter Sivas-Yıldız-fjellet og Hot Çermik-forbindelsen til vårt generaldirektorat for motorveier. Det er en lang reise, og samtidig fortsetter arbeidet med flyplassforbindelsen. Med andre ord gjør vi Yıldız Mountain Ski Center til et skisenter som alltid vil være på dagsordenen til våre Sivas og vårt land ved å berike innholdet med fire sesonger og mange forskjellige aktiviteter og alternativer. Forhåpentligvis vil vi også ha en veldig aktiv, veldig aktiv, dynamisk, intens sesong som vil holde innbyggernes tilfredshet på et høyt nivå. I dag undersøkte vi arbeidet vårt på stedet. Vi oppdaterte oss og husket de gamle minnene på fjellet. Vi konsulterte om hva vi kan gjøre, og vi har også gjennomgått eksisterende studier. Jeg håper Sivas Yıldız Mountain Ski Center vil gjøre seg bemerket. Vi vil også fokusere på markedsføringsaspektet i år. Vi opplevde mye tidevann på grunn av en liten epidemi. Vi åpnet og lukket den, prøvde å redusere intensiteten litt, men forhåpentligvis i år vil vi bruke den litt mer forsiktig og mye mer effektivt. Sivas Yıldız Mountain Ski Center er det mest populære skisenteret i denne geografien og denne regionen, og det fortsetter denne reisen med sikre skritt. ”

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar