Retningslinjer for koronavirus for funksjonshemmede og eldre tjenester fornyes

koronavirusguide fra departementet for familie og sosiale tjenester
koronavirusguide fra departementet for familie og sosiale tjenester

Generaldirektoratet for funksjonshemmede og eldre tjenester i departementet for familie og sosiale tjenester har utarbeidet en ny koronavirusguide angående vaksinasjonssøknadsprosessen i alle offentlige og private funksjonshemmede og eldre omsorgsinstitusjoner tilknyttet departementet og tiltakene organisasjoner bør ta i løpet av normaliseringsprosess under Covid-19-epidemien.

Følgende informasjon ble formidlet i uttalelsen fra departementet:

“Det er utarbeidet en veiledning for informasjonsformål om forholdsregler og prosedyrer institusjonene bør ta i normaliseringsprosessen for å beskytte helse og sikkerhet for tjenestemottakere og personell under og etter vaksinasjonsprosessen i all offentlig og privat funksjonshemming og eldreomsorg institusjoner tilknyttet departementet. Koronavirusguiden som er utarbeidet for organisasjoner er sendt til alle provinser.

I guiden ble det rapportert at funksjonshemmede, eldre og ansatte som bodde på institusjonene ble vaksinert innenfor rammen av vaksinasjonskampanjen som ble lansert fra februar 2021. I denne sammenhengen ble det opplyst at den første dosen vaksiner ble fullført i februar 2021 og den andre dosen vaksiner ble fullført i mars 2021, og det ble bemerket at noen praksiser ble avsluttet i normaliseringsprosessen etter vaksinasjon i institusjoner, og at noen tiltak ble videreført i alle institusjoner til tross for vaksinasjon.

Det ble rapportert at den tredje dosen vaksine ble administrert gjennom institusjoner for funksjonshemmede og eldre i juli-august.

Alle tiltakene mot Covid-19 vil fortsette

I følge guiden vil alle Covid-19-tiltak, spesielt maske-, avstands- og rengjøringstiltak, som utføres med normaliseringsperioden i offentlige og private funksjonshemmede omsorgsinstitusjoner, sykehjem og eldreomsorg og rehabiliteringssentre, fortsette.
Alt personell som arbeider i offentlige og private funksjonshemmede omsorgsinstitusjoner, sykehjem og eldreomsorg og rehabiliteringssentre må festes på gulvet de jobber på og på vakt, og ta forholdsregler mot mulig forurensning mellom etasjene.

Informasjon og veiledning vil bli gitt for å fullføre vaksinasjonsprosessene.

Bestemmelsene i innenriksdepartementets rundskriv av 31.08.2021 og nummerert 13807 vil gjelde personell, funksjonshemmede og eldre beboere i alle virksomheter.

Veilede funksjonshemmede og eldre beboere som ikke har fullført vaksinasjonsprosessen for å fullføre vaksinasjonsprosessen, med fokus på informasjons- og veiledningsaktiviteter for de som ikke har startet vaksinasjonsprosessen for å eliminere bekymringene og nølingene rundt vaksinasjonsprosessen, og fra provinsen / Distriktets helsedirektorater og helsedepartementet Covid-19 De vil få støtte fra vaksineinformasjonsplattformen (covid19asi.saglik.gov.tr/).

10-dagers karantene og legemiddelprosesser vil bli fulgt i alle positive tilfeller, inkludert innbyggere og ansatte, i virksomheten. På dette tidspunktet vil behandlingsprosessene gitt av filialteamet som kommer til institusjonen bli brukt, og karantene vil bli avsluttet for personer hvis PCR -testresultater er negative ved slutten av 10 dager.

I tilfelle antallet Covid-19 positive mennesker i organisasjonen overstiger 20 prosent av organisasjonen, inkludert funksjonshemmede, eldre beboere og ansatte, vil Provincial Hygiene Board ta avgjørelsen om 10-dagers skiftordre i organisasjonen. Skiftmønsteret vil være 10+10, ikke mer enn 20 dager totalt, og på slutten av 20-dagersperioden vil det normale skiftmønsteret bli returnert etter at PCR-testen er brukt i hele organisasjonen. Plikten til å skaffe og erklære HEPP -koden vil fortsette ved alle innganger til virksomheten.

Besøk vil fortsette som det anses hensiktsmessig av organisasjonen.

I guiden ble det minnet om at besøksbegrensningen fortsetter i alle funksjonshemmede omsorgsinstitusjoner, sykehjem og eldreomsorg og rehabiliteringssentre. Følgelig vil familiebesøk bare være tillatt for familiemedlemmene til beboerne som ber om det, i tide og kontrollert som organisasjonen anser det hensiktsmessig, men digitale og videosamtaler vil fortsette.

I følge guiden, i organisasjonen, overføring og plassering til institusjonene; Det vil kreves at det har gått minst 19 dager etter vaksinasjon mot Covid-15 og den andre dosen vaksinasjon, og at det må dokumenteres med et vaksinasjonskort eller at det er en PCR-test for de som ikke er vaksinert, og at de forblir isolert i isolasjonsrommet i institusjonen.

De som er vaksinert med en negativ PCR -test vil bli innlagt på institusjonen uten behov for isolasjon. Det vil være obligatorisk å innhente og deklarere HEPP -koden i arrangementet, overføringen og plasseringen til foretaket.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar