Kystpolitiet for å rekruttere 9 faste arbeidere

kystsikkerhetsdirektoratet vil rekruttere fast ansatte
kystsikkerhetsdirektoratet vil rekruttere fast ansatte

Generaldirektoratet for kystsikkerhet publiserte stillinger i İŞKUR for rekruttering av 9 offentlige ansatte. Den godtar søknader mellom 27. september og 1. oktober 2021. Hvordan blir søknader om permanent statusannonser godtatt fra hele Tyrkia?

For detaljer om annonse KLIKK HER

Kystpolitidepartementet kunngjorde at det vil rekruttere 9 fast ansatte. Den offentlige institusjonen godtar søknader fra samme sted ved å plassere en annonse på stillinger i İŞKUR. Kandidater vil kunne søke umiddelbart og behandle til slutten av 1. oktober 2021.

İŞKUR godtar søknader elektronisk med stillingsnummer 00006306751. Byen Istanbul har blitt erklært som arbeidsadresse.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar