Üçyol Buca Metro Construction Anbudsresultat

ucyol buca metro anbudsresultat
ucyol buca metro anbudsresultat

Izmir Metropolitan Municipality har også fullført anbudet på siste etappe for byggingen av Buca Metro, som vil skape lettelser i bytransport. Åtte gigantiske selskaper og konsortier, inkludert deltakere fra Kina, Aserbajdsjan og USA, konkurrerte i det internasjonale anbudet som ble holdt for Üçyol-Buca metro, som vil være den største investeringen i byens historie. President Soyer foretok en evaluering etter anbudet, og gjorde oppmerksom på antall deltakere og den sterke kapitalstrukturen i selskapene som gikk inn i anbudet, og sa: "Lykke til innbyggerne i Buca, folket i Izmir og Tyrkia. Vi starter byggingen av Buca Metro ved å avslutte anbudet så raskt som mulig ”.

Det siste byggetrinnet til Buca Metro, som skal betjenes mellom Üçyol Station - Dokuz Eylül University Tınaztepe Campus - Çamlıkule, som er den femte etappen av İzmir Light Rail System, ble holdt i dag. Åtte av de 5 gigantiske selskapene og konsortiene, inkludert russiske, kinesiske, aserbajdsjanske og amerikanske selskaper, som var forhåndskvalifisert før, konkurrerte om byggingen av linjen på 13 kilometer, som vil være den største investeringen i byens historie. Anbudet ble sendt direkte på sosiale medier -kontoer til Izmir Metropolitan Municipality. Som et resultat av evalueringen av de økonomiske tilbudene i henhold til anbudsprosedyren, vil det mest økonomisk fordelaktige tilbudet bli bestemt, og en kontrakt vil bli signert med entreprenøren og byggearbeidene starter umiddelbart.

Presidenten så anbudet direkte.

Izmir Metropolitan Municipality -ordfører Tunç Soyer, varaordfører i Izmir Metropolitan Municipality Mustafa Özuslu og generalsekretær i Izmir Metropolitan Municipality Dr. Han så det live med Buğra Gökçe. President Soyer foretok en evaluering etter anbudet, og uttalte at anbudet var vellykket på grunn av både antall deltakere og den sterke kapitalstrukturen til de deltakende selskapene, og sa: "Det er betydelige forskjeller mellom selskapets økonomiske tilbud. Vi vil raskt lære årsakene til disse forskjellene. Vi avslutter anbudet så raskt som mulig innenfor rammen av internasjonal anbudslovgivning. Det vil være et anbud innenfor rammene av budsjettet fra konsortiet vi har opprettet. Vi trenger heller ikke å lage en ressurs. Et vellykket anbud, en meget vellykket deltakelse. Måtte det være gunstig for folket i Buca, folket i Izmir og hele Tyrkia. ”

Selskapene som deltar i anbudet og deres økonomiske tilbud er som følger; (eks mva)

  1. Bayburt Group & Azercon OJSC Joint Venture - 4 milliarder 721 millioner 866 tusen TL.
  2. China Civil Engineering Construction Corporation og Kolin Construction Joint Venture - 6 milliarder 998 millioner 246 tusen TL.
  3. Dentas - Gürbag Joint Venture - 7 milliarder 196 millioner 217 tusen TL.
  4. Doğuş Construction and Trade Inc. - 6 milliarder 932 millioner 477 tusen TL.
  5. EEB-CRFG-CREGC-MAKYOL Consortium-9 milliarder 682 millioner 906 tusen TL.
  6. Gülermak Construction - 3 milliarder 921 millioner 498 tusen TL.
  7. JV Of Dillingham Construction - Özaltın Construction Joint Venture - 4 milliarder 357 millioner 481 tusen TL.
  8. Yapı Merkezi - Nurol Joint Venture - 3 milliarder 392 millioner 950 tusen TL.

Den første låneavtalen ble signert i juli

Den første låneavtalen for Buca Metro, som skal bygges av Izmir Metropolitan Municipality med egne ressurser, ble signert med European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) i juli. Den utenlandske finansieringskontrakten på 125 millioner euro har en løpetid på 4 år, 12 måneder Euribor + 6% rente. Izmir Metropolitan Municipality, innenfor rammen av Üçyol-Buca Metro Line, med French Development Agency (AFD) og Asian Infrastructure Investment Bank (AIIB) i mai i fjor, 3,20 millioner euro, totalt 125 millioner, og i slutten av juli , Black Sea Trade and Development Bank (BSTDB) Det ble signert en autorisasjonsavtale på 250 millioner euro

Det vil gi førerløs service.

Linjen, som utgjør 5. etappe av İzmir Light Rail System, vil tjene mellom Üçyol Station - Dokuz Eylül University Tınaztepe Campus - Çamlıkule. Lengden på linjen, som vil bli konstruert med dyp tunnelteknikk (TBM / NATM) ved bruk av TBM-maskinen, er 13,5 km. og 11 stasjonsområder ble bestemt. Fra og med Üçyol vil linjen inkludere henholdsvis Zafertepe, Bozyaka, General Asım Gündüz, Şirinyer, Buca Municipality, Kasaplar, Hasanağa Garden, Dokuz Eylül University, Buca Koop og Çamlıkule. Buca-linjen vil bli integrert med 2. etappelinje som går mellom F.Altay-Bornova ved Üçyol stasjon og med İZBAN-linjen ved inyirinyer stasjon. Togsett på denne linjen vil fungere uten sjåfører.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar