Øvre etasje på Büyükada brygge, leid ut til TÜGVA, er evakuert

Det er ingen juridiske hindringer for evakuering av øverste etasje på Buyukada brygge.
Det er ingen juridiske hindringer for evakuering av øverste etasje på Buyukada brygge.

Evakueringsprosessen for Büyükada brygge har startet. Det er ingen juridiske hindringer for evakuering av overetasjen på Büyükada brygge. Utsettelsesprosessen har startet for implementering av rettsavgjørelsen. Med avgjørelsen fra Istanbul 2. forvaltningsdomstol av 28. mai 2021, nummerert 2021-158, og Istanbul regionale forvaltningsretts tiende administrasjonsdomstols avgjørelser med innsigelsesnummer 2021-765, datert 06.07.2021, ble den siste evakueringen av Büyükada brygge besluttet. Etter at den juridiske prosessen var fullført til fordel for IMM, ble utkastelsesprosessen startet.

Den øvre delen av Büyükada brygge ble leid ut til Turkish Youth Foundation (TÜGVA) i 2018 år i 10. İBB skrev et brev til Şehir Hatları A.Ş 7. februar 2020 og krevde at den øverste etasjen i Büyükada Pier ble overført til tredjeparter i strid med bruksavtalen, og leieavtalen ble avsluttet og dette området ble overlevert til İBB .

Siden den gang har den juridiske prosessen startet. Oppsummert er hendelsene angående den øvre delen av Büyükada brygge som følger: Büyükada brygge, sammen med noen andre brygger, ble overført til İBB med protokollen som ble signert mellom Turkish Maritime Administration og İBB i 2005, basert på den relevante avgjørelsen fra privatiseringshøyret. İBB overførte Büyükada brygge og andre lignende brygger og sjøbiler til Şehir Hatları A.Ş.

City Lines leide den øvre delen av kaien til Turkish Youth Foundation (TÜGVA) i 2018 år i 10.

İBB skrev et brev til Şehir Hatları A.Ş 7. februar 2020 og ba om at den øverste etasjen i Büyükada brygge ble overført til tredjeparter i strid med bruksavtalen, og leieavtalen ble avsluttet og dette området ble overlevert til İBB . Deretter sa Şehir Hatları AŞ opp leieavtalen med TÜGVA 3. februar 21 og ba om at dette området ble evakuert til 2020. februar 28. Han overlot området til İBB.

Etter at området ikke ble evakuert i tide, sendte IMM et varsel til TÜGVA 11. september 2020 og ba om at det ble evakuert innen 7 dager. Etter at området ikke ble evakuert, skrev IMM denne gangen i samsvar med prosedyren til distriktsguvernøren på Islands 6. januar 2021 og ba om evakuering av den øvre delen av Büyükada brygge.

District Governorate of Islands ga først en evakueringsordre 26. januar 2021. Senere, med den begrunnelse at TÜGVA -representanter ikke kom på grunn av væropposisjonen, ble evakueringsdagen utsatt til 2. februar 2021. I søksmålet fra TÜGVA for annullering av utkastelsen bestemte retten seg imidlertid for å stoppe henrettelsen 27. januar 2021. Det stoppet utkastelsesprosessen. Imidlertid avviste Istanbul 2. administrasjonsdomstol senere, med sin avgjørelse datert 28. mai 2021 og nummerert 2021-158, forespørselen om kansellering av utkastelsesprosessen og utsettelse av henrettelsen. Dermed var det ingen juridisk hindring foran utkastelsesprosessen. Med denne avgjørelsen skrev IMM igjen til distriktsguvernøren i Islands 9. juni 2021 og ba om at stedet ble evakuert og overlevert til IMM.

District Governorate of Islands skrev til IMM 18. juni 2021 og ba om at leieavtalen mellom Şehir Hatları A.Ş og TÜGVA ble behørig avsluttet slik at området som ble leid ut til den tyrkiske ungdomsstiftelsen på Büyükada brygge kan evakueres. Det ble gitt en melding til Şehir Hatları A.Ş av IMM for å formidle den forespurte informasjonen og dokumentene til District Governorship of Islands. City Hatları A.Ş sendte den forespurte informasjonen og dokumentene til Islands District Governorate 8. juli 2021.

I mellomtiden, etter innsigelsen fra TÜGVA mot avgjørelsen fra Istanbuls 2. administrasjonsdomstol angående avslag på forespørselen om utsettelse av henrettelsen, med avgjørelsen fra det tiende administrasjonssakskammeret i Istanbul regionale forvaltningsdomstol, med innsigelsesnummeret 2021-765 og datert 06.07.2021, ble innsigelsen definitivt avvist. Mer enn 9 dager har gått siden brevet datert 2021. juni 60 ble skrevet til Islands District Governorate angående evakuering av den øvre delen av Büyükada brygge. Med de relevante rettsavgjørelsene er det ingen juridisk hindring for evakuering av nevnte område.

IMM vil iverksette rettsavgjørelsene angående evakuering av den øvre delen av Büyükada brygge, og vil sette i gang de nødvendige juridiske initiativene om ensidige og forvrengte nyheter tatt i strid med loven, til tross for disse klare rettsavgjørelsene. Vil følge opp denne saken.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar