240 millioner Lira transportinvesteringer fra Izmir Metropolitan kommune til distrikter

million lire transportinvestering fra Izmir storbykommune til distrikter
million lire transportinvestering fra Izmir storbykommune til distrikter

Izmir Metropolitan Municipality har lansert et stort investeringsangrep for å fornye kjøretøyet og gangbroer over bekkene, som ble ødelagt på grunn av kraftig regn i mange bydeler i byen. Izmir Metropolitan Municipality -ordfører Tunç Soyer uttalte at de vil bygge nye kjøretøyer og gangbroer på nesten 240 punkter innenfor rammen av arbeidene som vil koste omtrent 70 millioner lira. Nye kjøretøy- og gangbroer, hvis diameter skal bygges for å redusere risikoen for flom, vil gi trygg og komfortabel transport for innbyggerne.

Izmir Metropolitan Municipality fortsetter arbeidet med å forberede byen mot flom som kan oppstå på grunn av virkningen av klimakrisen. Fremskyndet infrastrukturinvesteringer i mange distrikter, tok Metropolitan grep for å fornye kjøretøyet og gangbroer som ble ødelagt eller ble ubrukelige over bekken. Izmir Metropolitan Municipality Mayor Tunç Soyer, og refererte til problemene som ble sett i distriktene der nedbøren var effektiv i flomkatastrofen i Izmir 2. februar, sa: "Noen bekker flommet over i flomkatastrofen, broer og kulverter på disse bekkene ble skadet og transporten ble avbrutt. Teamene våre grep umiddelbart inn og gjorde det nødvendige arbeidet. Etter denne katastrofen gjorde avdelingene våre for vitenskaps- og transportavdelinger bestemmelser på transportveier, bekker og broer for å forhindre flom som kan oppstå i bekker under kraftig regn. Med en investering på omtrent 240 millioner lira, har vi startet investeringer i nye biler og gangbroer på nesten 70 punkter. Takket være kulvertene som vi har forstørret i diameter, vil strømmen av bekkene lindres, vi vil både forhindre flom og sørge for trygg og komfortabel transport for våre innbyggere.

I den første fasen bygges 31 kulverter og 4 gangbroer.

Fram til slutten av dette året vil Izmir Metropolitan kommune bygge 31 kulvertbroer og 4 gangbroer på steder der det er nødvendig, spesielt i Menderes, Foça og Kiraz, som først ble rammet av flomkatastrofen. Teamene ved Institutt for vitenskapelige saker startet byggingen av kulvertbilbroer i bydelene Dereköy, Kuyucak, Çatalca, Görece og Barbaros i Menderes -distriktet. Arbeidene vil være ferdige innen utgangen av året. I tillegg fortsetter byggingen av en motorveibro over Menemen Hasanlar Vehicle Bridge, Ilıca Stream i Bergama Fevzipaşa District og Dikili Bademli District. I Seferihisar vil byggingen av 4 motorveibroer starte over elvene Karakoç, Kocaçay og Ulamış.

Arbeidet med bygging av 27 bilbroer har også startet.

Izmir Metropolitan kommune vil bygge nye kjøretøybroer i bekkene som er for brede til å kunne kulverteres. Izmir Metropolitan Municipality Department of Transportation har startet prosjektstudier for å bygge en motorveibro over bekken på 27 punkter. Ved slutten av dette året er det mål å fullføre prosjektstudiene og starte byggingen av bilbroer. Motorveibroer er designet i henhold til 100 og 500 års strømningshastigheter for bekkene.

Lag jobber fra fire sider

Özgür Ozan Yılmaz, avdelingsleder for vitenskapsavdelinger i İzmir Metropolitan Municipality, som ga informasjon om de pågående arbeidene på 6 punkter på bekken i Kuyucak, Dereköy, Çatalca, Görece og Barbaros nabolag i Menderes, sa at de vil ha fornyet 31 kulverter og 4 gangbroer ved utgangen av året. Siden han bemerket at de startet byggingen av kjøretøy- og motorveibroer i Bergama, Dikili og Menemen, var det en investering på 60 millioner liras som var i tvil i den første fasen, sa Yılmaz, "Våre bro- og kulvertarbeider vil fortsette i 2022. Vi gjør en seriøs investering for å være forberedt på nedbør og for å forhindre fremtidige flomkatastrofer. ”

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar