6 milliarder lire jernbanesysteminvesteringer fortsetter på 26 separate ruter i İzmir

En milliard lira jernbanesysteminvesteringer fortsetter på en egen rute i Izmir
En milliard lira jernbanesysteminvesteringer fortsetter på en egen rute i Izmir
Abonner  


På møtet i İzmir Economic Development Coordination Board sa ordfører Tunç Soyer at İzmir Metropolitan Municipality er kommunen som har investert med høyest rate i Tyrkia, med en investering på 9,9 milliarder TL på to år. Ordfører Soyer opplyser at konstruksjon, anbud og prosjektprosesser for 6 milliarder lira jernbanesystemsysteminvestering på 26 separate ruter fortsetter, og listet også opp arbeidene som vil få İzmir -trafikken til å puste.

Ordfører Tunç Soyer i Izmir Metropolitan Municipality deltok på det 103. møtet i Izmir Economic Development Coordination Board (IEKKK), som ble holdt online. President Soyer holdt en detaljert presentasjon om arbeidet som er utført i de 2,5 årene siden han tiltrådte og de pågående prosjektene. Soyer sa at det første cruiseskipet vil ankomme İzmir 5. mai 3, etter 2022 år.

42 prosent av budsjettet er investert i investeringer

Ordfører Soyer understreket at Izmir Metropolitan Municipality, som har investert 9,9 milliarder lire de siste to årene, har allokert 2020 prosent av budsjettet for 42 til investeringer, «Selv om det er en gjeldsøkning på rundt 14 prosent, er investeringstallet vårt. veldig høy. Jeg vil også si at vi er storbykommunen med den høyeste investeringen i Tyrkia.»

“En første i verden”

Med en uttalelse på møtet om investeringer i transport, jernbanesystem og infrastruktur ga Izmir Metropolitan Municipality-ordfører Tunç Soyer også følgende informasjon om Fahrettin Altay-Narlıdere Metro, som fortsetter med en investering på 2,5 milliarder lire: «82 prosent av konstruksjonen har blitt fullført; tunnelgraving er ferdig. Stasjonsproduksjonen fortsetter. Lånet på 50 millioner euro, gitt av den Kina-baserte asiatiske infrastruktur- og investeringsbanken for bygging av Narlıdere Metro, uten noen statsgaranti, var den første infrastrukturressursen som banken ga noen kommune i verden.

Vi starter byggingen av Buca Metro så snart som mulig

President Tunç Soyer uttalte at den 13,5 kilometer lange Buca Metro, som vil gi førerløs service mellom Üçyol Station-Dokuz Eylül University-Tınaztepe Campus-Çamlıkule, vil være en av de største investeringene i İzmirs historie, sa president Tunç Soyer: "Dette prosjektet, som vi skal bygge med våre egne ressurser, er verdt 1 milliard 70 millioner euro. Med dagens tall er det rundt 11 milliarder. For Buca Metro, som vi skal bygge med våre egne ressurser, har det totale utenlandske lånet vi har gitt uten statskassegarantien til Metropolitan nådd 490 millioner euro. Vi gikk til byggekontrakten. Anbudsprosessen fortsetter. Den utenlandske finansieringskontrakten på 125 millioner euro vi signerte med European and Reconstruction Development Bank i juli vil være uten statskassegaranti og en fireårig tilbakebetalingsperiode på hovedstolen.»

“Çiğli trikkevei beveger seg raskt”

President Soyer informerte IEKKK-medlemmer om Karabağlar-Gaziemir, Otogar-Kemalpaşa Metro-linjer og Çiğli Tramway-investeringer:

"Prosjektet til Karabağlar Gaziemir metrolinje vil bli fullført snart. Etter godkjennelse fra Transport- og infrastrukturdepartementet, går vi til anbudet. Metrolinjen, som vil frakte 372 24 passasjerer daglig, skal bygges mellom Halkapınar og Adnan Menderes lufthavn. Den vil følge ruten til Menderes, Gaziemir, Airport, Fair Izmir, Eskiizmir, Karabağlar, Eşrefpaşa, Gürçeşme, Tepecik, Food Bazaar og Halkapınar. T -banelinjen vil forbinde viktige forretningssentre som Sarnıç, ESBAŞ, Fuar İzmir, Kemeraltı og Food Bazaar, samt tette boligområder. Antall stasjoner er 28. Den 19 kilometer lange Otogar-Kemalpaşa Metro består av 376 stasjoner. Den vil forbinde industrisonene mellom Kemalpaşa og Bornova. Her regner vi med at vi vil betjene en daglig passasjerkapasitet på 3.5. Den 11 kilometer lange jernbaneproduksjonen av Çiğli Trikk er fullført. Det er fullført gravearbeid på 4.5 kilometer av den 750 kilometer lange linjen. Vi signerte en kjøpskontrakt for 26 trikkebiler med en investering på 1 millioner lire. Det er en stor investering. Vi vil bruke totalt 250 milliard 2022 millioner lira for Çiğli -trikken, inkludert kjøretøyene. Trikkelinjen vår vil begynne å betjene i slutten av XNUMX.»

"Vi gjør en investering på 26 milliarder lire i jernbanesystem"

President Soyer kunngjorde at de vil bygge en 5 kilometer lang trikkelinje mellom Örnekköy og New Girne, og annonserte at de har investert i et jernbanesystem på 6 milliarder lire med dagens tall, hvis bygge-, prosjekt- og anbudsprosesser fortsetter på 26 separate linjer. Soyer sa: "Vi sa at vi ville veve İzmir med jernnett. Vi opprettholder denne påstanden. Vi kjøpte 364 busser på en gang. Sammen med de 83 bussene vi kjøpte før, har vi 451 nye busser. Vi hadde et løfte om å kjøpe 500 busser. Vi har gjort det meste av dette. Vi jobber med å kjøpe 100 elektriske busser, sa han.

"Izmir-trafikken vil bli lettet"

Ordfører Soyer skal blåse liv i bytrafikken; Han avga også en uttalelse angående forbindelsesveiprosjektet mellom Buca Onat Street og Intercity Bus Terminal og ringveien, som består av en 7,1 meter bred 35 ankomst, 3 avganger, 3 felt delt vei og en 6 kilometer lang dobbeltrør dyp. tunnel på en 2,5 kilometer lang rute. Ordfører Soyer la merke til at 1 prosent av viaduktene og undergangene, som er i første trinn av gigantinvesteringen som skal fullføres med et budsjett på cirka 90 milliard, er ferdigstilt, opplyste ordfører Soyer at anbudsprosessen for tunnelen og andre etapper fortsetter, og når investeringen er fullført, vil transporten fra Konak til busstasjonen reduseres fra 45 minutter til 10 minutter.

Ga informasjon om renseanlegg

Ordfører Tunç Soyer i Izmir Metropolitan Municipality snakket også om arbeidet som er gjort på renseanlegg. Soyer sa: "De to viktige grenene for rensing av bukter er separasjonslinjer for stormvann og renseanlegg. I tillegg til 275 avanserte biologiske renseanlegg, totalt 23 renseanlegg, som har blitt bygget så langt og behandler 67 millioner kubikkmeter avløpsvann årlig, er 3 renseanlegg under bygging. Prosjektarbeidet til 2 anlegg og anbudet om bygging av 7 av dem pågår. Vi øker kapasiteten til Torbalı renseanlegg med en investering på 122 millioner lira for en renere strøm av Küçük Menderes. Dessuten vil dette anlegget også rense avløpsvann fra industrien, som er den største forurensningskilden i bassenget. Vi øker også kapasiteten til Torbalı Ayrancılar Yazıbaşı avløpsrenseanlegg, som vi vet har innvirkning på Küçük Menderes-elven. Karaburun Mordoğan Advanced Biological Treatment Plant er 85-90 prosent ferdig. Investeringskostnaden er 34 millioner TL. Produksjonen av Kemalpaşa Ulucak avløpsrenseanlegg fortsetter. Dette er rundt 35 millioner lire," sa han.

"Det har en viktig rolle i å rense bukten"

Ordfører Soyer trakk oppmerksomheten til viktigheten av separasjonslinjer for regnvann og sa: "Stormvann og avløpskanaler er ikke atskilt i İzmir. Dette har en negativ effekt på rensligheten i Gulfen. Så langt har vi skilt 75 kilometer. Den har 108 kilometer til byggestart. I begynnelsen av 2022 vil det bli foretatt et linjeseparasjon på 324 kilometer. Med totalt 503 kilometer kanalseparasjon vil regnvannet som faller ned i Gulfen renne rent ut i Gulfen uten å blandes med avløpsvannet. Og det vil ikke tvinge kapasiteten til renseanleggene.»

"En periode da rekordasfalt og brostein ble lagt i İzmir"

Izmir Metropolitan Municipality-ordfører Tunç Soyer understreket at Metropolitan Municipality så langt har lagt 940 millioner 3 tusen tonn varm asfalt med en investering på 830 millioner lire. Soyer sa at det ble laget 345 millioner 6 tusen kvadratmeter overflatebelegg med en investering på 320 millioner lire, at dette tilsvarer en 5 meter bred vei på 264 kilometer. Soyer sa: "Med en investering på 207 millioner lire ble det produsert 3 millioner 520 tusen kvadratmeter med viktige brostein. Vi hadde en periode da det ble lagt rekordasfalt og brostein i İzmir. Til tross for dette er det problemer på produksjonsveiene eller veiene mellom bydelene. Vi vet alt dette, men vi fortsetter å allokere en betydelig investering i budsjettet vårt til dette området.»

"En undergang vil bli bygget foran Alsancak stasjon"

President Tunç Soyer sa at de ikke ga opp undergangprosjektet foran Alsancak-stasjonen, som er et av valgløftene deres: «På grunn av noen geologiske hindringer vi møtte under jorden, ble prosjektkonstruksjonen revidert flere ganger. Men prosjektet kom til slutt ut. Hovedproblemet er å løse trafikkbelastningen i byen så snart man begynner å produsere der. Det førte også til nødvendigheten av å åpne en ny rute. Det ble en forsinkelse på grunn av utformingen av den alternative traseen, men vi skal gjøre det. Vi så nødvendigheten av å gjøre et annet prosjekt parallelt med det prosjektet. Begge prosjektene er for tiden under ferdigstillelse. Vi er på det punktet hvor vi skal legge ut byggeanbudet for begge. Vi skal gjøre det prosjektet."

"Izmir-politiet og departementet er også ansvarlige"

President Tunç Soyer gjorde også evalueringer om bytrafikken. Soyer minner om at 1 million 900 tusen passasjerer ble fraktet daglig i byen før pandemien, og sa: "Det har vært en gradvis økning. Det kom mot 200-500-600 tusen. Vi har akkurat nådd 800 million 1 tusen. Folk henvender seg fortsatt ikke til offentlig transport. Disse menneskene forlot ikke denne byen. De fortsetter å bo i denne byen. Det kommer stadig nye folk, men alle sørger for transport med sitt eget private kjøretøy. De eksisterende problemene knyttet til transportnettverk i byens infrastruktur har dermed vokst mye mer. Vi produserer mange løsninger. Men sikkerhetsstyrkene har også et ansvar for å lette trafikkflyten i byen. Samferdselsdepartementet må også ha et ansvar for å finne løsninger. Dette ansvaret ligger ikke helt på Izmir Metropolitan Municipality eller distriktskommuner," sa han.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar