689,2 milliarder TL -investeringer i motorveier

milliarder TL investering i motorveier
milliarder TL investering i motorveier

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu understreket at det totale antallet tilleggskortdokumenter som ble utvekslet i 2021 oversteg 80 tusen og sa: “Vi har styrket Tyrkias bånd til verden, vi har fått et logistisk krav. Vi har styrket vårt veitransportnettverk med infrastrukturarbeid, og vi har lagt stor vekt på lovbestemmelser som skal forhindre uroen i sektoren og gi løsninger. ”

Adil Karaismailoğlu, transport- og infrastrukturminister, som kom sammen med ledelsen i International Transporters Association i Istanbul, sa: "Vi har gjort landet vårt til en logistisk supermakt på den internasjonale arenaen, i tillegg til å ha økonomisk vitalitet, produksjon, sysselsetting, utdanning, helse, sosial og kulturell utvikling til hvert hjørne av landet. Tyrkia er et europeisk, asiatisk, balkansk, kaukasisk, Midtøsten, Middelhavet og Svartehavet på samme tid med sin geografiske beliggenhet og historiske kontinuitet. Den har en veldig viktig geostrategisk og geopolitisk beliggenhet som forbinder tre kontinenter. ”

Med beskjed om at Tyrkia er en naturlig bro i øst-vest-korridoren mellom Asia og Europa, er det også midt i nord-sør-korridorene som strekker seg fra Kaukasus-landene og Russland til Afrika, og fortsatte Karaismailoğlu som følger:

"Med en 4-timers flytur er vi i sentrum av 1 land der det bor 650 milliard 38 millioner mennesker, med et bruttonasjonalprodukt på 7 billioner dollar og et handelsvolum på 45 billioner 67 milliarder dollar. Bare det årlige handelsvolumet mellom Kina og EU er på rundt 700 milliarder dollar, og landet vårt er den viktigste transittruten for dette enorme volumet. Basert på vår geostrategiske posisjon, er det uunnværlig for Tyrkia å omdefinere våre transport- og kommunikasjonsstrategier i lys av globale og regionale forhold og for å holde disse strategiene til enhver tid oppdatert. ”

VEITRANSPORT ER PUSH -KRAFTEN I VÅRT ØKONOMI

Basert på dette faktum de siste 19 årene, under ledelse av president Recep Tayyip Erdogan, har de jobbet i tråd med framtidsvisjonen til Tyrkia, hvis ansikt har blitt opplyst av investeringer i transport og kommunikasjon, sa Karaismailoğlu: "Vi har gjort både infrastruktur- og overbygningsinvesteringer og juridiske forskrifter i samsvar med behovene i epoken og sektoren innen transport og logistikk.Vi jobber for å gjøre vår industri mer konkurransedyktig i verden. Veitransportsektoren, som har en betydelig andel i gjennomføringen av import og eksport, har alltid vært en drivkraft som danner ryggraden i økonomien vår. I tillegg til å være en økonomisk aktivitet i seg selv, berører veitransport, som direkte påvirker alle andre sektorer, våre 84 millioner mennesker, fra produsent til eksportør, fra eneste lastebileier til flåteier, fra dekkleverandør til reservedeler delprodusent, restauratøren.

Karaismailoğlu, transportminister, sa: "Mens vi bygde våre komfortable og trygge veier som omgir Tyrkia, styrket vi også landets bånd til verden og fikk en logistisk påstand," og understreket at han hadde erklært dominans over verdens handelsruter.

689,2 milliarder TL INVESTERING PÅ HIGHWAYS

Understreker at Karaismailoğlu hver dag et skritt nærmere målene som ble satt for republikkens 100 -årsjubileum, gjorde følgende vurderinger:

"Jeg tror oppriktig at våre investeringer i motorveier vil danne den viktigste bærebjelken i vår vei til å bli en av de største økonomiene i verden. Vi vet at løsningen på alle problemene innen veitransport gir betydelige bidrag til landets eksport og sysselsetting. Etter hvert som vi styrket vår fysiske infrastruktur på veiene, la vi også stor vekt på de juridiske infrastrukturarbeidene som vil regulere veitransportsektoren. På 19 år har vi investert over 1 billion 119 milliarder lira i vårt lands transport- og kommunikasjonsinfrastruktur, og vi brukte 689,2 milliarder lira, eller 62 prosent, på utviklingen av motorveiene våre. Takket være våre investeringer har vi i stor grad løst infrastruktur- og overbygningsproblemene i både øst-vest-korridorene og nord-sør-aksene. ”

Vi økte det delte veinettverket til 28 km

Med vekt på at de økte det eksisterende 2003 tusen 6 kilometer med delt veinett før 101 til 28 tusen 339 kilometer, bemerket Karaismailoğlu at de også økte lengden på motorveien til 3 532 kilometer.

Transportminister Karaismailoğlu ga informasjon om investeringene gjort på motorveiene, "Vi har fullført Istanbul-Izmir motorveien, inkludert Osmangazi-broen, Northern Marmara Highway inkludert Yavuz Sultan Selim Bridge, Ankara-Niğde Highway og Menemen Çandarlı Motorveier .. Ved å fullføre Ankara-Niğde Highway etablerte vi en uavbrutt motorveiforbindelse på 230 kilometer fra Edirne til Şanlıurfa. Arbeidene våre for bygging av 1915 kilometer motorvei på motorveien Aydın-Denizli, Nakkaş-Başakşehir-seksjonen ved North Marmara Highway og Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Highway, inkludert Çanakkale Bridge fra 309, fortsetter. Mens vi bygger veiene våre for å spare drivstoff, lage alternativer som forårsaker mindre skade på miljøet og etablere økonomisk vitalitet og logistikkmobilitet, fortsetter vi også arbeidet med å utvide smarte transportsystemer.

VI OPPBEVARER JURIDISKE FORSKRIFTER

Karaismailoğlu sa: "Vi har styrket vårt veitransportnettverk med infrastrukturarbeid, og vi har lagt stor vekt på lovbestemmelser som forhindrer kaos i sektoren og gir løsninger," sa Karaismailoğlu og implementerte viktige praksiser for å eliminere usystematikk, for å lage vei transport effektiv og konkurransedyktig på den internasjonale arenaen, og for å øke kvaliteten i sektoren. uttalte at de hadde.

Karaismailoğlu minnet om at de umiddelbart satte i kraft forskriftene som veitransportloven og yrkeskvalifikasjonsforordningen samtidig som investeringene i landinfrastruktur, og bemerket at de også bringer kvalifikasjonskrav til de som vil utføre denne jobben profesjonelt.

VI HAR RABATT TIL 60 PERSENTER PÅ GODKJENNINGSSERTIFIKATGIFTER

Karaismailoğlu forklarte at de tilbyr muligheten til å utføre mange transaksjoner via e-forvaltning, og fortsatte talen slik:

“Dermed har du muligheten til å spare både tid og krefter og kostnader. Med veitransportforordningen, som ble utgitt på nytt i 2018, reduserte vi autorisasjonssertifikatavgiftene med nesten 60 prosent. Vi har fullt integrert vår industri i det internasjonale transportsystemet. Etter EUs medlemskapsprosess i vårt land og utviklingen i verden, har vi implementert nye forskrifter som bestemmer vilkårene for adgang til veitransportmarkedet og yrket, er i samsvar med EU -lovgivningen og er basert på institusjonalisering. Vi har oppnådd 95 prosent samsvar med EU -lovgivningen når det gjelder innhold. Dermed har veitransport blitt en av de mest klare sektorene i EU -kandidatprosessen. Som et resultat av vårt arbeid; Vårt lands nærhet til globale markeder, dets konkurransefortrinn i produksjon og lønnskostnader, erfaring fra internasjonal transport og det faktum at sektoren er basert på solide institusjonelle grunnlag, har gitt landet vårt betydelige fordeler innen logistikk og transport.

MENS LIVET STOPPET UNDER PANDEMISK STOPPET TRANSPORT ALDRI

Karaismailoğlu bemerket at transportørene utfører internasjonal transport til nesten 70 land på vei, og sa: "Det er ekstremt viktig å opprettholde dynamikken i sektoren at alle disse studiene og forskriftene blir revidert i henhold til gjeldende forhold og i tråd med behovene til transportørene. På grunn av Kovid-2020-epidemien, som har påvirket verden siden begynnelsen av 19, har vi opplevd en periode med sammentrekning i nesten alle verdensøkonomier. Utvilsomt var området påvirket av denne sammentrekningen transportsektoren. I denne vanskelige perioden støttet vi alle våre transportører med regelverket vi gjennomførte som transport- og infrastrukturdepartementet. Mens livet stoppet under pandemiprosessen, stoppet transporten aldri.

ANTALL KJØRETØYER SOM ER GODKJENT VAR 16% ØKNING

Understreker at Tyrkia fortsetter å øke sin eksport med sin sterke veisektor mens containerkrisen oppleves over hele verden, uttalte Karaismailoğlu at selv i disse vanskelige dagene er internasjonal veitransport i en voksende trend. Påpeker at det har vært en økning på 16 prosent i antall kjøretøyer som er godkjent for internasjonal transport, ga transportminister Karaismailoğlu følgende informasjon om arbeidet som er utført:

- Det er en generell økning på 20 prosent i våre internasjonale eksporttransport på vei. Gjennomsnittlig økning er 40 prosent til våre viktigste eksportland som Tyskland, Nederland og England. I noen EU -land ses en økning på opptil 70 prosent. I lys av denne økningen i landtransporten, opplever vi også en intens periode i internasjonale forbindelser. Spørsmål kommuniseres på alle nivåer til sine kolleger i motsatt land. Antall ungarske transittkortdokumenter økte fra 36 tusen til 130 tusen. Med det siste KUKK -møtet som ble holdt i september, ble det sikret med protokollen at ubegrensede dokumenter vil bli innhentet under transport. Etter år ble det oppnådd en økning i antall aserbajdsjanske uniformspassdokumenter, og kvoten ble økt fra 35 tusen til 46 tusen. Spørsmålet om transittkostnader i Aserbajdsjan følges nøye. Etter at den aserbajdsjanske forsamlingen vedtok den relevante loven, vil det bli gitt betydelige lønnreduksjoner. Usbekistan pass -kvoten ble økt fra 12 tusen til 38 tusen på kort tid, og antallet gratis dokumenter ble økt fra 60 tusen til 10 tusen med en økning på 16 prosent på det siste KUKK -møtet som ble holdt i juli. På KUKK -møtet i september ble det besluttet å liberalisere bilateral og transittransport med Kirgisistan, et av de sentralasiatiske landene. Under det 12. transport- og kommunikasjonsrådet ble det undertegnet et memorandum of understanding mellom de to landene 7. oktober 2021, og denne prosessen ble offisielt startet. Vi fortsetter å forhandle om liberalisering i andre sentralasiatiske land. 7 tusen tilleggsdokumenter ble mottatt fra Serbia, som er blant våre viktigste transittland, 6 tusen fra Tsjekkia og 4 tusen fra Romania. For første gang ble det innhentet 3 tilleggsdokumenter fra Hellas, og til slutt, 28. september, ble det levert papirløs passasje til 2 av kjøretøyene våre. Det totale antallet ekstra passersertifikater som ble utvekslet i 2021 oversteg 80 tusen. ”

5 YTTERLIGERE DOKUMENTER FRA RUSSIA MOTTAGET

Karaismailoğlu understreket at det var vanskeligheter med transport til sentral -asiatiske land med stengingen av Turkmenistan -ruten, og understreket at de fortsetter forhandlingene om åpningen av denne ruten. Påminnelse om at Russland-Kasakhstan har blitt hovedruten for transport til land i Sentral-Asia, sa Karaismailoğlu at det av denne grunn ble innhentet ytterligere dokumenter fra begge land, langt over den normale kvoten. Understreker at totalt 2021 tusen 14 transittpassdokumenter ble innhentet fra Russland i 500, og 5 tusen transittpassdokumenter som var gyldige for Ro-Ro-transporter, hvorav 14 var fra Kasakhstan, uttalte Karaismailoğlu at ved å skaffe 5 500 bilaterale tilleggsdokumenter fra Russland ble transport lettere.

Understreket at aldersbegrensningen som var gyldig til 31. desember 2023 ble forlenget som "å ikke ha fylt 69 år" for å løse problemet med sjåførforsyning i sektoren, sa Karaismailoğlu: "I mars 2021, dokumenter som tilhører land som f.eks. Bulgaria og Georgia, som ikke har et transittdokumentproblem, ved å endre prinsippene for distribusjon av pastsertifikatet. For dette formålet ga vi transportørene muligheten til å få et pass direkte fra distribusjonskontoret uten å måtte søke om vårt departement. I tillegg har vi avsluttet 3-dagers dokumentforbud for selskaper som ikke kan returnere sine obligatoriske returdokumenter 10 ganger, forutsatt at de gjør returprosessen via e-Government. Vi har flyttet forhåndssøknader om førervisum for Bulgaria, Romania og Hviterussland til e-forvaltning. Igjen, ved å overføre kontrollene og tillatelsene ved de kaspiske overgangene til U-Net i stedet for fysiske dokumenter, forhindret vi ventingen, spesielt ved grensen til Sarp.

Karaismailoğlu bemerket at de vil delta på det turkiske rådets transportministre som skal holdes i Ungarn i morgen, og sa at forbedring av forholdene til transportørene vil være en av de viktigste agendaene.

12. TRANSPORT OG KOMMUNIKASJONER

Ved å minne om at de organiserte det 12. transport- og kommunikasjonsrådet med internasjonal deltakelse, avsluttet Karaismailoğlu sine ord som følger:

"Vi diskuterte viktige spørsmål som å forbedre transport i verden etter Kovid-19, sette nye standarder for fleksibilitet og globale forsyningskjeder, utvikling av økonomi og transportkorridorer som vil gi utvikling, og dens innvirkning på land. Vi identifiserte muligheter for fremtiden og diskuterte våre samarbeidsmuligheter. Som et resultat av dette produktive arbeidet erklærte vi målene våre for veitransport og logistikk i slutterklæringen. Det største målet med vårt arbeid med landtransport er; for å gjøre arbeidet ditt og livet enklere. Vi vil være med deg i morgen som i går og i dag for å øke konkurranseevnen din, løse dine problemer og svare på dine behov. Siden 2003; Serviceangrepet vårt vil fortsette å øke i transportsektoren, som vi har transformert til et svært konkurransedyktig område som opererer på tre kontinenter. ”

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar