Diyarbakir Logistics Center Anbud holdt

Anbud på Diyabakir logistikksenter ble holdt
Anbud på Diyabakir logistikksenter ble holdt
Abonner  


Metropolitan kommune holdt anbudet på "Diyarbakir Logistics Center", som vil åpne Diyarbakir for Midtøsten og Sentral -Asiatisk marked.

Anbudet, ledet av generalsekretæren i Metropolitan Municipality, Ayhan Kardan, ble holdt i Municipal Tender Hall, med Closed Bid -metoden i samsvar med artikkel 2886 i lov om statlig anbud nr. 36.

Kardan sa i sin uttalelse at logistikksenteret vil gi et veldig seriøst bidrag til regionen.

Kardan sa: “Vi har samlet oss for å realisere anbudet på Tyrkias største logistikksenter. En investering på 2 millioner dollar på omtrent 200 millioner 150 tusen kvadratmeter vil skape sysselsetting for omtrent 5 500 XNUMX mennesker. Det vil gi et betydelig bidrag til økonomien i regionen. Det er et veldig viktig prosjekt for Diyarbakır og landet vårt, vi legger stor vekt på det. Forhåpentligvis vil det være en god investering for landet vårt, byen vår, vår region, og det vil være en god investering. ''

Ett selskap deltok i anbudet, som ble sendt direkte til Metropolitan Municipality på sosiale medier og hvor 2 selskaper mottok spesifikasjoner.

Etter at det siste budet fra firmaet som deltok i anbudet ble mottatt, ble tilbudet avsluttet av kommisjonens leder for å bli sendt til godkjenning av avsenderen i samsvar med artikkel 2886 i lov om statlig anbud nr. 31.

Logistikksenteret, et av visjonsprosjektene til Diyarbakır, vil tilby ulike tjenester sammen, fra transport av importerte og eksporterte produkter og råvarer til lagring av mange produkter som skal dirigeres til hjemmemarkedet.

Diyarbakir blir Tyrkias største logistikksenter

Logistikksenteret, som også blir det første i Sørøst, vil bli etablert på 217 hektar og bli Tyrkias største logistikkbase. Logistikksenteret vil også inneholde en 5-felts jernbaneterminal.

I sentrum der det vil være 11 lagre på 16 tusen kvadratmeter med jernbanekøyer, 12 lagre på 500 tusen 8,5 kvadratmeter på 600 tusen 11 kvadratmeter uten jernbanekøyer, 2 lagre på 900 tusen 23 kvadratmeter, lisensiert lagersiloområde på 161 tusen 500 kvadratmeter, en jernbaneterminal, en lastebilpark med 700 kjøretøyer, en bensinstasjon. Vil også bli funnet.

Med etableringen av logistikksenteret har det som mål å bidra sterkt til ansettelsen av Diyarbakır, som ligger i krysset mellom de viktigste handelsrutene i regionen.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar