Høyspenningsadvarsel for Kocaeli fra TCDD

Det er utstedt høyspenningsvarsel for Kocaeli fra tcdd
Det er utstedt høyspenningsvarsel for Kocaeli fra tcdd

Republikken Tyrkias statlige jernbaner (TCDD), innenfor rammen av elektrifiseringsstudier, advarte om høyspenning mellom Köseköy Yarımca -stasjoner i Kocaeli.

I følge uttalelsen fra Generaldirektoratet for TCDD, innenfor rammen av "Gebze -Köseköy Railway 3rd and 4th Line Platform Construction, Infrastructure, Superstructure and Electrification Supply Construction Work", fra 18. oktober 2021, mellom stasjonene Köseköy - Yarımca mellom Köseköy (inkludert) Kırkikievler, İzmit, Derince., Tütünçiftlik, Yarımca (inkludert) vil konvensjonelle jernbanelektrifiseringslinjer få 27500 volt energi.

Navigering under elektriske togledninger, berøring av stolper, nærmer seg konduktører og berøring av fallne ledninger; Det er farlig når det gjelder liv og eiendomssikkerhet, og det blir kunngjort for våre kjære mennesker.

ENERGI LEVERINGSDATOER OG RUTTER

Fra 18. oktober 2021 mellom Köseköy - Yarımca stasjoner Köseköy (inkludert) Kırkikievler, İzmit, Derince, Tütünçiftlik, Yarımca (inkludert)

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar