Første anbud på Kanal Istanbul -prosjektet avsluttet

Det første anbudet på kanalen istanbul -prosjektet er avsluttet
Det første anbudet på kanalen istanbul -prosjektet er avsluttet

Anbudet på Kanal Istanbul -prosjektet, som ble holdt i mars 2020, ble avsluttet etter 18 måneder. Oppgaven med å transportere de historiske Odabaşı- og Dursunköy -broene, som er innenfor prosjektets omfang, ble gitt til Mukarnas Architecture Company, som leverte det laveste budet med 500 XNUMX TL.

Anbudet for transport av de historiske Odabaşı- og Dursunköy -broene, som er påvirket av Kanal Istanbul -prosjektet, ble avholdt 26. mars 2020.

Anbudet, som reagerte på grunn av at det ble holdt til tross for epidemibegrensningene, ble avsluttet etter 18 måneder. Mukarnas Architecture Engineering Company vant anbudet med en estimert pris på 566 tusen TL, med et tilbud på 500 tusen TL.

Mukarnas Architecture var selskapet som la det laveste budet i anbudet.

I henhold til den tekniske spesifikasjonen som er signert mellom det første regionale direktoratet for motorveier og selskapet, vil selskapet påta seg demontering, transport, gjenoppbygging og ferdigstillelse av de manglende delene av Odabaşı og Dursunköy -broene. Den vil identifisere alternative steder for broer som skal flyttes nærmere den opprinnelige plasseringen.

Arbeidets varighet ble bestemt til 350 dager.

Mukarnas Architecture Engineering Company ble grunnlagt i 2016 av arkitekten Kıyas Tökmeci med en kapital på 200 XNUMX TL. Hovedkontoret ligger i Beşiktaş.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar