Common Mind -møtet med deltakelse av kamre og vareutvekslinger i Bursa ble holdt i GUHEM

Det felles sinnsmøtet med deltakelse av kamre og vareutvekslinger i Bursa ble holdt i fortrolighet
Det felles sinnsmøtet med deltakelse av kamre og vareutvekslinger i Bursa ble holdt i fortrolighet

Organisert med deltakelse av kamre og vareutvekslinger i Bursa, ble det 20. av 'Common Mind Meetings' avholdt på Gökmen Space Aviation Training Center (GUHEM), vert for Bursa Chamber of Commerce and Industry.

Det 13. av Common Mind Meetings, som samlet 20 kamre og vareutvekslinger som opererte i Bursa, ble holdt i GUHEM. Bursa Chamber of Commerce and Industry (BTSO) Styreleder İbrahim Burkay, som talte på møtet som ble holdt med deltakelse av kamre og vareutvekslingspresidenter, rådspresidenter og medlemmer av styret, sa at felles tankemøter de startet i 2013 med sikte på å bære Bursa til en sterkere fremtid i enhet og solidaritet er nå en del av møtet. Han sa at det har blitt en tradisjon. Siden han bemerket at disse møtene styrket samarbeidet og solidariteten mellom kamre og vareutvekslinger ytterligere, takket president Burkay alle kamre og varebyttepresidenter for deres deltakelse.

“VERKET TIL EN VISJON SOM SKAL FORME GUHEM TURKYES NÆSTE 50 ÅR”

BTSO -styreleder İbrahim Burkay, som ga informasjon om Gökmen Space Aviation Training Center, understreket at GUHEM er arbeidet med en visjon som vil forme Tyrkias neste 50 år. President Burkay sa at alle utviklede økonomier rundt om i verden har gjort betydelige investeringer innen romfart og luftfart, “Det er sentre i USA, Canada og Frankrike som tar på seg transformasjonsoppgaven, spesielt for å lede den unge generasjonen til disse feltene. GUHEM ble det første interaktive treningssenteret i luftfartstema i Tyrkia på dette feltet. ” sa.

“VÅRT ÅPNINGSPUNKT BLIR EKSPORT”

President Burkay uttalte at mer enn 1,5 år har gått i pandemiprosessen, og understreket at med normaliseringen har man opplevd en positiv utvikling innen industriell produksjon, eksport og investeringer i Bursa. President Burkay bemerket at Bursas eksport nådde 9 milliarder dollar i årets ni første måneder, og påpekte at det har vært en betydelig økning i interessen og ordrene for Bursa i alle sektorer, spesielt i den siste perioden. İbrahim Burkay sa at de som BTSO fremskyndet de internasjonale messene, B11B og innkjøpskomiteene som vil bane vei for sektorene innen eksport, "Vi må fokusere på eksport i den nye perioden. I denne perioden vil det være det eneste utgangspunktet for våre utenrikshandelsselskaper. Som kammer vil vi organisere 2 messer og innkjøpskomiteorganisasjoner fram til slutten av dette året, og 7 neste år. Det er veldig viktig at våre distriktskamre og vareutvekslinger også deltar i disse hendelsene. ” han sa.

OPERASJONEN STARTET I YENİŞEHİR

President Burkay sa at de har signert et viktig samarbeid med Turkish Cargo for å få hurtighet og kostnadsfordeler i utenrikshandelsoperasjoner til Bursa -selskaper, "De vanskelige konkurranseforholdene i verden har økt betydningen av regionalt samarbeid. I dagens konkurransemiljø er logistikk en av de viktigste sakene som vil øke effektiviteten. Med samarbeidet mellom vårt kammer datterselskap BTSO Lojistik AŞ og Turkish Cargo, får selskapene våre muligheten til å transportere sine produkter til 127 land fra Yenişehir flyplass. 20. september startet vi import- og eksporttransaksjoner. I Yenişehir, der godset godtas døgnet rundt, blir det ikke belastet noen varegodtgjørelsesgebyr før 7. januar 24. Jeg inviterer alle selskapene våre til å dra nytte av tjenestene som tilbys av Logistics AŞ. ” brukte setningene.

“FELLES SINNEMØTER TILLEGG VERDI TIL URBAN -ØKONOMIEN”

Bursa Commodity Exchange (Bursa TB) Formann i styret og Union of Chambers and Commodity Exchanges of Turkey (TOBB) Styremedlem Özer Matlı uttalte at fellesnevner er Bursa og at det felles sinnsmøtet de holdt med distriktskamrene og varebørser gir verdi til byens økonomi. President Matlı bemerket at alle sektorer har gjennomgått en veldig smertefull prosess på grunn av pandemien, og sa: "I epidemiperioden bringer vanskelighetene i utenrikshandelsaktiviteter og logistikk eksportører og importører nærmere digital handel fra konvensjonelle handelsmetoder. Tyrkia og selvfølgelig Bursa, som har et seriøst potensial i næringsmiddel-, bil-, produksjons- og maskinindustrien, har som mål å være hovedleverandør i den nye handelsordenen, spesielt i strategiske sektorer som energi, landbruk og forsvar, og redusere utenlandsk avhengighet og å være overlegen i sektorer. påkrevd. " sa.

VURDERING AV MATINFLASJON

Med henvisning til den siste økningen i matvarepriser, sa Özer Matlı, "Mr. President Recep Tayyip Erdoğan uttalte i programmet på mellomlang sikt at det vil bli utviklet kontrakterte oppdrettsmekanismer for å sikre integrasjon mellom landbruk og industri. Hvis dette systemet er implementert godt, ser det ut til å være en av faktorene som vil redusere matinflasjonen ved å legge til rette for planlegging mellom tilbud og etterspørsel. ” brukte setningene. Özer Matlı snakket også om verkene til Bursa Commodity Exchange og inviterte alle kamre og vareutvekslingspresidenter til åpningsseremonien for den nye servicebygningen, som sto ferdig i Doğanbey og vil bli avholdt om kort tid med deltagelse av presidenten for Union of Chambers and Commodity Exchanges of Turkey, Mr. Rifat Hisarcıklıoğlu.

MEDARBEIDERSTRUKTUROPPLEVELSER I İNEGÖL

Yavuz Uğurdağ, styreleder i İnegöl handelskammer og industri, ga informasjon om den 4. internasjonale møbel- og dekorasjonsmessen (MODEF EXPO), som ble arrangert 9.-45. Oktober. Uğurdağ uttalte at det var en betydelig økning i antall besøkende som kom fra Tyrkia og utlandet til messen sammenlignet med i fjor, og uttalte at messen ga betydelige bidrag til sektoren, spesielt når det gjelder eksport. Uğurdağ uttalte at møbel-, tekstil-, maskin- og landbrukssektorene utgjør livsnerven i İnegöls økonomi, og uttalte at de ikke kunne finne ansatte til å jobbe i disse sektorene og understreket at det bør utføres aktiviteter for å endre oppfatningen av yrkesfaglige videregående skoler. Uğurdağ la også til at energikostnadene er veldig høye, og de forventer at energiproduksjon vil bli oppmuntret i offentlige og statlige områder og tomgangsområder.

YENISEHIR ER PÅ STIEN FOR Å VÆRE EN LOGISTISK BASE

Gemlik Commodity Exchange -styreleder Özden Çakır sa at de som børsen mottok geografisk indikasjonsregistrering for 'Gemlik Olive', og de deltok på nasjonale og internasjonale messer for markedsføring av produktet.

Orhan Torun, styreleder i Yenişehir handelskammer og industri, understreket at Yenişehir vil bli en logistikkbase med introduksjonen av Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli jernbanelinje med høy standard etter BTSO Lojistik AŞ som opererer på Yenişehir flyplass.

Etter møtet undersøkte lederne for kamre og utvekslinger GUHEM. Daglig leder i GUHEM, Halit Mirahmetoğlu, ga informasjon om arbeidene som ble utført med utstillingen og mekanismene i sentrum.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar