Fjerde lag med indre beskyttelse skall installert i første kraftenhet i Akkuyu NPP

Det tredje laget av det indre beskyttelsesskallet ble installert i Akkuyu ngs sin perlekraftenhet
Det tredje laget av det indre beskyttelsesskallet ble installert i Akkuyu ngs sin perlekraftenhet
Abonner  


Det fjerde laget av det indre beskyttelsesskallet (IKK), et av hovedelementene i sikkerhetssystemet til atomkraftverk, ble installert i reaktorbygningen til den første kraftenheten i Akkuyu atomkraftverk (NGS). Det indre beskyttende skallet, som beskytter reaktorbygningen, fungerer som en støtte for rør- og polarkraninngangene. På denne måten kan vedlikeholdsarbeidet til atomreaktoren utføres i kraftverkets driftsfase.

Det 4. laget av det indre beskyttelsesskallet, bestående av et stållag og spesialbetong, sørger for tetting av reaktorbygningen. Utstyret utmerker seg ved å være en sveiset metallkonstruksjon med 12 seksjoner, med to separate lag med 24 seksjoner hver.

I konstruksjonsfasen av det indre beskyttelsesskallet, sveises seksjoner som er 11,3 meter lange og mer enn 4 meter høye sammen for å danne en enkelt sylindrisk konstruksjon utstyrt med beslag og innebygde deler. Med en totalvekt på 142 tonn overstiger konstruksjonens høyde 8 meter. Konstruksjonens omkrets er 138 meter.

AKKUYU NUCLEAR INC. Sergei Butckikh, første viseadministrerende direktør og direktør for NGS Construction Affairs, evaluerte den vellykkede gjennomføringen av monteringsprosessen av det 4. laget av det indre beskyttelsesskallet: "Det 1. laget av det indre beskyttelsesskallet til den 4. kraftenheten er plassert i designposisjonen. Dette er det siste sylindriske laget av det indre beskyttelsesskallet. I de neste stadiene vil elementene til kuppeldelen settes sammen. Denne komplekse ingeniøroperasjonen var et resultat av måneders arbeid. Faktisk tok forhåndsinstallasjonen av laget, bestående av separate elementer, 84 dager. Etter det er det nødvendig å styrke og montere de innebygde delene, inkludert kilden til det tredje og fjerde laget, elementene i transportpassasjen og personellpassasjen."

Etter installasjonen av det fjerde laget økte høyden på reaktorbygningen til den første kraftenheten med mer enn 4 meter og nådde 1 meter.

Installasjonen av det indre beskyttelsesskalllaget, som er en teknologisk prosess, tar mye tid. Det tok 4 timer å sette sammen det 13000. laget i designposisjon med en Liebherr LR 13 kraftig beltekran.

På Akkuyu NPP-området, parallelt med byggingen av det indre beskyttende skallet i reaktorbygningen, arbeides det også med konstruksjonen av ytterveggene for installasjon av dampgeneratorer, konstruksjonen av reaktorsjakten, samt installasjon av gulv og støtter.

Reaktorbygningene til Akkuyu NPP-kraftenheter er utstyrt med doble beskyttelsesskaller. Det ytre beskyttelsesskallet i armert betong er designet for å tåle ekstreme ytre effekter, inkludert jordskjelv, tsunamier, orkaner og deres kombinasjoner opp til 9 grader.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar