Doğuş Otomotiv åpner fremtidens kundeopplevelsessenter

Doğuş Otomotiv åpnet fremtidens kundeopplevelsessenter
Doğuş Otomotiv åpnet fremtidens kundeopplevelsessenter
Abonner  


Doğuş Otomotiv åpnet dørene til et helt nytt kundeopplevelsessenter i Istanbuls nye attraksjonssenter, Galataport. Doğuş Otomotiv Plus opplevelsessenter tilbyr et bærekraftig, digitalt og kunstnerisk perspektiv til bilverdenen.

Bilindustrien opplever den raskeste og mest radikale endringen i sin historie. I tillegg til alle de teknologiske mulighetene alderen har medført, forventer forbrukere også at bilmerker tar skritt for bærekraft og planetens beste. Doğuş Otomotiv presenterer også sine visjoner for fremtiden, bærekraft og innovasjon, samt de nye modellene av merkevarene de distribuerer, på Doğuş Automotive Plus Experience Center åpnet i Galataport, det nye attraksjonssenteret i Istanbul.

Vi tilbyr en merverdi til bilindustrien

Doğuş Otomotiv, styreleder og styreleder Ali Bilaloğlu ga informasjon om kundeopplevelsessenteret, sa: "Galataport er en helt ny verdi ikke bare for Doğuş Group, som vi er stolte av å være medlem av, men også for vårt Land. Denne verdien vil være et svært omfattende senter som lar ikke bare vår verden av kultur og kunst, men også mange andre felt møtes og utvikle nye ideer. Som Doğuş Otomotiv tok vi vår plass i dette senteret. Vi er på Galataport med et nytt opplevelsessenter vi kaller Doğuş Otomotiv Plus. Med frasen Plus i navnet uttrykker vi vårt mål om å tilføre verdi til bilindustrien. Studier om innovasjon, bærekraft og digitalisering, som har blitt bedriftskulturen til både merkene vi representerer og Doğuş Automotive, vil bli delt med våre besøkende, og forskjellige opplevelser vil bli presentert. ”

høyteknologisk senter

Doğuş Otomotiv tilbyr en helt ny kundeopplevelse med Doğuş Otomotiv Plus, som den tok i bruk på Galataport. Kundeopplevelsessenteret ligger i Galataport, det nye møtepunktet i Istanbul, og tilbyr en helt ny kundeopplevelse ved å blande designspråket til produktene til merkene det distribuerer i Tyrkia, fremtidige mål for merkevarene med teknologi, kunst og en bærekraftig perspektiv.

I sentrum utstyrt med høyteknologi kan besøkende konfigurere bilene de vil ha på 3 gigantiske skjermer. De har mulighet til å undersøke bilene ned til minste detalj med 3D-briller. Doğuş Otomotiv vil med jevne mellomrom vise de legendariske modellene til merkene Audi, Porsche, Volkswagen og SEAT, samt unike samlingsstykker fra museer, i dette utstillingsrommet. Konseptbiler som kun inntar scenen på messer vil også møte bilelskere i Tyrkia i dette området. Opplevelsessenteret, hvor all slags informasjon om salg og ettersalgstjenester vil bli levert, vil være tilgjengelig 7 dager i uken. Den første besøkende til utstillingsrommet vil være Audi Q8 i en begrenset periode.

Kunstnerisk preg på bilens verden

Bærekraftstilnærmingen, som har en viktig plass i Doğuş Otomotivs bedriftskultur, gjenspeiles fortsatt i utstillingslokalene. I tillegg til sine merkevaresamarbeid, planlegger Doğuş Otomotiv Plus å dele prosjektene og erfaringene det vil utvikle med kunstfakulteter, kultur- og kunststiftelser, foreninger eller organisasjoner med sine gjester, og å realisere industrikjøretøydesign laget av resirkulerbare materialer. Det har som mål å være et publisitetssenter som former fremtiden med workshops som urbane transportprosjekter der bruk av elektrisk og mikromobilitet skal inkluderes, og bransjemøter.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar