Førstepris for Türk Telekoms kunstig intelligensprosjekt

Førstepremie til kunstig intelligens -prosjektet til turk telekom
Førstepremie til kunstig intelligens -prosjektet til turk telekom
Abonner  


Türk Telekom ble ansett som verdig til en pris i kategorien "Future of Intelligence" ved "IDC Digital Transformation Awards" med sitt "Network Artificial Intelligence Operation Decision Support Project", som den utviklet helt lokalt og nasjonalt.

Türk Telekom, arkitekten for Tyrkias digitale transformasjon, har lagt til en ny til prisene den har mottatt med sine innovative teknologier. Türk Telekom vant førsteplassen i "Future of Intelligence"-kategorien med sitt "Network Artificial Intelligence Operations Decision Support Project" på "Digital Transformation Awards" organisert av International Data Corporation (IDC) som en del av IDC DX Summit-arrangementet.

På arrangementet der 75 prosjekter av 190 institusjoner ble evaluert, ble Türk Telekom ansett som verdig en pris med sitt "Network Artificial Intelligence Operation Decision Support Project", som det utviklet helt innenlands og nasjonalt med åpen kildekode-teknologi. Innenfor rammen av prosjektet ble mer enn 90 scenarier diskutert ved bruk av Network Artificial Intelligence-programmet, maskinlæring og avanserte analytiske metoder. Nettverksoperasjoner ble gjort smartere med kunstig intelligens, ved å redusere feilresponstider, proaktiv feilbehandling og øke driftskvaliteten i scenarier.

Pris til Türk Telekom 3 år på rad

Türk Telekom, som et merke som var banebrytende for den digitale transformasjonen i Tyrkia, lyktes å bli rangert 3 år på rad på IDC Digital Transformation Awards med de innenlandske og nasjonale prosjektene den gjennomførte med egne ressurser og ressursene til konsernselskapet Innova.

IDC Tyrkia Digital Transformation Awards omtrent

IDC Turkey Digital Transformation Awards deles ut hvert år av International Data Corporation (IDC), som opererer innen forskning og evaluering innen teknologi, IT og telekom, til organisasjoner som har oppnådd suksess med sine digitale og banebrytende teknologier. Tildelingskategorier og utvalgskriterier er bestemt for å gjenspeile dagens mest kritiske forretningstransformasjonsområder.

 

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar