'Felles turismehandlingsplan' signert mellom Tyrkia og Russland

Felles handlingsplan for turisme signert mellom Tyrkia og Russland
Felles handlingsplan for turisme signert mellom Tyrkia og Russland

Kultur- og reiselivsminister Mehmet Nuri Ersoy møtte Zarina Doguzova, president i det russiske føderale turistbyrået, innenfor rammen av "Tyrkia-Russland turismesamarbeid" som ble holdt på et hotell i Ankara.

Etter tete-a-tete-møtet sa minister Ersoy, som kom med en uttalelse før signeringsseremonien "Joint Tourism Action Plan", at de holdt rutinemøter med sine russiske kolleger om folkehelse og turistsikkerhet, og utvekslet ideer om hvordan gripe inn og forbedre problemene som turister kan støte på.

Ersoy bemerket at det ble fattet beslutninger på møtet i de tekniske komiteene og at de var enige om spørsmålene som må forbedres, og uttrykte at det er gledelig for begge sider at problemene blir løst veldig raskt.

Minister Ersoy fortsatte som følger:

“Du vet, selv om det var et veldig vanskelig år i år, var det en alvorlig bevegelse utover forventningene i trafikken fra Russland til landet vårt når det gjelder turister. I slutten av august oversteg den 2,5 millioner, men innen utgangen av året ser det ut til at vi vil være vert for mer enn 4 millioner russiske gjester i landet vårt. Russland rangerer først i år, som det gjorde i fjor, som landet som gir flest gjester til Tyrkia. ”

Hygieneregler og inspeksjoner blir permanente

Ersoy påpekte viktigheten av sikker reiselivssertifisering eller slike studier under intervjuene, og uttalte at sertifiseringsprogrammet er blitt permanent av reiselivslovgivningen, og at reglene om hygiene og nødvendige inspeksjoner vil være en del av livet etter epidemien .

Ersoy sa at de epidemiske forholdene har lært hele verden viktigheten av hygiene, og sa at de vil se sertifiseringer og inspeksjoner av turister når de velger landene de skal reise til, fasiliteter de vil bo og spisesteder.

Ersoy uttalte at slike hygieneregler skulle bli permanente, og uttalte at Tyrkia har lykkes med å implementere dette til nå, og at de vil legge til nye hygieneregler etter epidemien ved å treffe de nødvendige ordningene i henhold til utviklingen.

De to landene er klare til å samarbeide om sikkerhet for turister

Zarina Doguzova, president for det russiske føderale turistbyrået, forklarte også at Tyrkia er det mest populære landet for russiske turister, og at det er viktig for den russiske regjeringen og for russisk turisme å sikre sikkerheten til sine borgere i landet de drar til .

Doguzova, som uttalte at de diskuterte sikkerhetsspørsmålet intensivt i møtene som ble holdt, uttalte at de alltid er klare til å samarbeide om inspeksjon av turistsikkerhet.

Doguzova bemerket at de delte problemene som ble kommunisert med minister Ersoy og at det ble inngått enighet om løsningen av disse problemene, og uttalte at de diskuterte hva som kan gjøres for å øke arbeidet og brudd på generelle regler.

Doguzova bemerket at de ønsker å øke antallet tyrkiske turister som skal til Russland, og sa at de diskuterte hva som kan gjøres om spørsmål som elektronisk visumsøknad, visumfritak og evaluert samarbeid på investeringsområdet.

"Jeg er overbevist om at vi vil fullføre det over 2021"

Senere, ved å svare på spørsmålene til pressemedlemmer, minnet minister Ersoy i sitt svar på spørsmålet angående målet satt for 2022 i antall fremtidige russiske turister at Tyrkia var vertskap for over 19 millioner turister fra Russland før Kovid-7-utbruddet .

Ersoy uttrykte at antallet turister kunne overstige 8 millioner uten epidemien, og sa: "Hvert år øker antallet og det kommer tilbake til den gamle perioden. Det er tidlig i 2022 å sette et mål akkurat nå, men jeg kan med sikkerhet si at jeg er sikker på at vi vil fullføre det over 2021. Det er intensjon på begge sider. Begge parter oppfyller raskt de nødvendige betingelsene. ” sa.

På spørsmål om regionen foretrukket av russiske turister, sa Ersoy: «Inntil i fjor kunne vi si at det hovedsakelig var middelhav for russiske gjester. Men spesielt Egeerhavet blir nå populært i Russland. I år klarte vi å være vert for et stort antall russiske turister, spesielt i Bodrum -regionen og andre distrikter i Egeerhavet. ” ga svaret.

Minister Ersoy la til at Turkish Tourism Promotion and Development Agency (TGA) har gjennomført et intensivt salgsfremmende program i Russland siden 2019, og at de også har tatt i bruk en salgsfremmende strategi spesifikt for Egeerhavet.

Etter uttalelsene signerte Ersoy og Doguzova "Joint Tourism Action Plan".

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar