Ford Trucks er nå på Europas største tyske marked

Ford lastebiler er nå på det største tyske markedet i Europa
Ford lastebiler er nå på det største tyske markedet i Europa

Ford som understreker at de fortsetter sin vekstreise i Europa uten å bremse, sa Ford Trucks visedirektør Serhan Turfan: "Fordi Ford Trucks har vokst med innenlandsk produksjon på internasjonale markeder og raskt utvidet sitt globale nettverk, jobber vi for å representere landet vårt utenlands på best mulig måte. I denne retningen; Vi ser frem til å bringe våre kunder sammen med vår ITOY prisbelønte F-MAX og våre modeller som tilbyr de mest effektive transportløsningene i Tyskland, som har strategisk betydning i våre vekstplaner i Europa. ”

Ford Trucks, det tunge kommersielle merket til Ford Otosan, det ledende selskapet i den tyrkiske bilindustrien, fortsetter sin verdensomspennende vekst med Tyskland, som har Europas største tunge kommersielle marked etter Portugal, Spania, Italia, Belgia og Luxembourg.

Ford Trucks, som er etterspurt på den internasjonale arenaen med sine innovative teknologier, i tillegg til produktporteføljen utviklet fra bunnen av Ford Otosan-ingeniører i Eskişehir, spesielt F-MAX med prisen International Truck of the Year (ITOY) i 2019 , har nådd det tyske markedet, som har en strategisk betydning i de vesteuropeiske ekspansjonsplanene, i bilsektoren.Det inngikk samarbeid med sin nye distributør Stegmaier Group, som har en dypt rotfestet historie og kunnskap om mer enn år.

Turfan: "Tyskland har en nøkkelrolle i Ford Trucks globale vekstplaner"

Ford Trucks visedirektør Serhan Turfan uttalte at de som Ford Trucks, til tross for pandemien, har gjort påfølgende åpninger i viktige markeder, og sa:

“Som Ford Trucks, det tunge kommersielle merket til Ford Otosan, den ledende kraften i den tyrkiske bilindustrien, fortsetter vi å bryte nye baner i bilindustrien og skrive en verdensomspennende suksesshistorie i mer enn et halvt århundre. Vi har alle evner og infrastruktur for å designe, utvikle og teste et kjøretøy fra bunnen av til kommersielle produkter, inkludert motoren. Takket være våre ingeniørkompetanser og FoU -kraft eksporterer vi de tunge kommersielle kjøretøyene vi produserer i Tyrkia til mer enn 40 land, mens kjøretøyene vi utvikler med innsats fra tyrkiske ingeniører fortsetter å gjøre oss stolte over hele verden. Vi jobber for å representere landet vårt på best mulig måte med Ford Trucks, som vokser med innenlandsk produksjon på internasjonale markeder og raskt utvider sitt globale nettverk. Etter prisen International Truck of the Year (ITOY) i 2019, hadde vi forsinket vekstplanene våre på grunn av den høye etterspørselen fra Europa etter F-MAX. Følgelig fullførte vi i 2019 struktureringen i Italia, Belgia og Luxembourg, som er blant markedene der vi ser stor etterspørsel etter det polske, litauiske, portugisiske og spanske markedet. Nå er vi stolte over å gå inn i Tyskland, Europas største tunge kommersielle marked, som har en strategisk betydning for Ford Trucks 'vekst i Europa. Vi er sikre på at Stegmaier Group best representerer merkevaren vår, både med sin tunge kommersielle markedskompetanse og sin erfaring i Tyskland.

Ford Trucks 'mål er å spre seg over hele Europa

Turfan nevnte at Tyskland har viktige muligheter for merkevaren Ford Trucks, og sa: "Europa er vårt viktigste eksportmarked og har stor betydning i vår vekststrategi med sitt potensial. Tyskland er en veldig viktig del av denne strategien. Her skal vi skape verdi for våre nye kunder med våre modeller som tilbyr de mest effektive transportløsningene. På den annen side fortsetter vi arbeidet med å oppnå permanent vekst i hele Europa. Etter Tyskland tar vi sikte på å utvide vår globale virksomhet til 3 land ved å være tilstede i hele Europa de neste 55 årene. ”

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar