Formannskapet for det øverste valgstyret for å rekruttere 103 offiserer

formannskapet i det høye valgstyret
formannskapet i det høye valgstyret

Regjeringen for overordnet valgstyrereksamen, utnevnelse, flytting og overføring, som ble publisert i Statstidende datert 30.11.2017 og nummerert 7062, med lov om organisering og plikter for det øverste valgrådet datert 18.02.2018 og nummerert 30336. I samsvar med artikkel 657/A i lov om embetsmenn nr. 4, vil 103 personell bli rekruttert til stedene (på fast ansatte) hvis nummer, sted, klasse og tittel er angitt i vedlagte liste.

For detaljer om annonse KLIKK HER

SØKNADSTID, METODE, STED OG ANDRE SPØRSMÅL

Søknadsdato: Søknadene starter 07.10.2021 kl. 09.00 og slutter 18.10.2021 ved slutten av arbeidsdagen (17.00).

Applikasjonsform: Søknader sendes på det offisielle nettstedet til Supreme Valgstyret.

Søknadsskjemaet (ysk.gov.tr) fylles ut fullstendig og riktig og blir utført elektronisk.

Søknader som ikke oppfyller vilkårene spesifisert i kunngjøringen og søknader som sendes via e-post eller andre kommunikasjonskanaler, blir ikke godtatt.

Søknadsregistreringsnummeret vil automatisk bli gitt av systemet til kandidatene som fullfører søknadsprosessen på riktig måte. Kandidater kan bare søke om én tittel. Hvis den samme kandidaten søker om mer enn én tittel, blir alle søknadene deres ansett som ugyldige, og utnevnelsene til de som tok eksamen på denne måten vil ikke bli gjort selv om de har vunnet.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar