Renovert fotgjengerbro på Altınordu -stranden åpnet for bruk

Fornyet gangbro på Altınordu -kysten er åpnet for bruk
Fornyet gangbro på Altınordu -kysten er åpnet for bruk

Ordu Metropolitan Municipality har fullført renoveringsarbeidene på gangbroen, som ligger på Bülbül Stream og gir forbindelsen mellom taubanen og Çivisiz Mescit på Altınordu Beach, og tilbød den til bruk av borgere. Med fornyelsen av broen har den uavbrutte turstien langs kysten blitt tryggere og mer behagelig.

Ordu Metropolitan Municipality, som samler investeringene den har gjort på mange felt, fra infrastruktur til overbygning, fra landbruk til turisme, med innbyggerne, utfører også viktige arbeider for å bygge en sunn by. Med disse arbeidene utfører Metropolitan Municipality innovative studier på områder som ikke kan dekke byens behov.

I denne sammenhengen har Metropolitan Municipality, som startet renoveringsarbeidet på gangbroen over Bülbül Stream, som gir forbindelsen mellom taubanen og Çivisiz Mescit på 6,5 km Altinordu -kysten, bygget en trygg og komfortabel bro i stedet for broen som har fullført levetiden. Etter at arbeidene var fullført, ble broen, som utgjør en viktig søyle på 6,5 km Altınordu -kysten, tilbudt til bruk av innbyggerne.

Med dette arbeidet gjorde Metropolitan Municipality, som bygde en høy standard, bred og moderne bro, vandrestien som fortsetter uavbrutt langs kysten tryggere.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar