Generaldirektoratet for matrikel og matrikkelen for å rekruttere 19 kontrakterte ansatte

generaldirektoratet for tinglysning og matrikkelen vil motta innleid personell
generaldirektoratet for tinglysning og matrikkelen vil motta innleid personell
Abonner  


18 Kontrahert tekniker og 1 kontraherende kontorpersonell for å bli ansatt i matrikkeldirektoratene i provinsen Istanbul, som er tilknyttet Generaldirektoratet for matrikelregister og matrikkel, for å bli ansatt innenfor rammen av paragraf (B) i artikkelen 657 i lov om embetsmenn nr. 4. I henhold til bokstav b) i første ledd i vedlegg-2 artikkelen, vil det bli rekruttert innleid personell basert på KPSS (B) -resultatrangering.

For detaljer om annonse KLIKK HER

POSISJONER OG KVALIFIKASJONER I KANDIDATER

1) For å oppfylle vilkårene i nr. 657, 48, 1, 4 og 5 i første ledd i artikkel 6 første ledd i lov om embetsmenn Nr. 7.

2) Artikkel 657/B i lov om embetsmenn nr. 4; "De som er ansatt på denne måten, kan ikke ansettes i institusjonskontrollerte personellstillinger ved institusjonene, med mindre ett år har gått fra oppsigelsesdatoen, i tilfelle kontraktene avsluttes av institusjonene på grunn av at de opptrer i strid med tjenestens prinsipper. kontrakt eller hvis de ensidig sier opp kontrakten, bortsett fra unntakene som er bestemt av presidentdekretet, i løpet av kontraktsperioden. ” å overholde bestemmelsen.

3) Å ha en score på 2020 (sytti) og høyere fra KPSS-P93 (B) -type i 70.

4) For å oppgradere fra avdelingene som er angitt i tabellen nedenfor.

SØKNADSMETODE OG VARIGHET

1) Søknader, fra 25.10.2021 til 01.11.2021 kl. 17:00, via e-regjeringen Generaldirektoratet for matrikelregistrering og matrikkelen-Career Gate Public Recruitment and Career Gate https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr vil bli gjennomført

2) Informasjon om kandidatenes KPSS-poengsum, utdanning, avdeling de er uteksaminert fra, militærtjeneste, strafferegister og identitetsopplysninger vil bli innhentet gjennom netttjenestene til de aktuelle institusjonene via e-forvaltning under søknaden, så dokumenter vil ikke bli etterspurt fra kandidatene på dette stadiet. Dersom det er feil i nevnte informasjon til kandidatene, må de ha nødvendige oppdateringer/rettelser fra de aktuelle institusjonene før de søker. rett til å bli utnevnt kazanDokumentene som skal sendes inn av kandidatene vil bli publisert separat.

3) Kandidatene må søke på stillinger som er egnet for det tilknyttede studiet de tok eksamen fra. Søknader fra forskjellige avdelinger vil bli ansett som ugyldige.

4) Kandidater vil bare kunne søke om én tittel (stilling).

5) Kandidatene vil kunne følge søknadsevalueringsresultatene, plasseringsprosessen og resultatinformasjonen på Career Gate -rekrutteringsplattformen. I tillegg vil det ikke bli gitt noen skriftlig melding. Kandidatene må følge kunngjøringene som er publisert på nettstedet til Generaldirektoratet for matrikelregister og matrikkelen (www.tkgm.gov.tr) angående prosessen og trinnene som er nådd.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar