Hacettepe University rekrutterer 3 kontraherte IT -ansatte

Hacettepe University
Hacettepe University

31 i "Forskrift om prinsipper og prosedyrer for ansettelse av kontrakterte informasjonsteknologipersonell i store informasjonsbehandlingsenheter for offentlige institusjoner og organisasjoner" publisert i Statstidende av 12/2008/27097 og nummerert 8, for heltidsansettelse i kroppen til Hacettepe University Information Technologies Department. I henhold til artikkel 3, XNUMX (tre) vil Contracted Informatics Personal rekrutteres i henhold til suksessrekkefølgen for de skriftlige og muntlige eksamenene som skal holdes av Hacettepe University Information Technologies Department.

For detaljer om annonse KLIKK HER

ANVENDELSESVILKÅR

a) For å oppfylle vilkårene spesifisert i artikkel 657 i tjenestemannsloven nr. 48,

b) For å uteksamineres fra fireårig datateknikk, programvareteknikk, elektroteknikk, elektronisk ingeniørvitenskap, elektroelektronisk ingeniør og industriell ingeniør avdelinger ved fakulteter eller institusjoner med høyere utdanning, hvis ekvivalens er akseptert av Rådet for høyere utdanning,

c) Bortsett fra de som er angitt i bokstav b), fra ingeniøravdelingene ved fakultetene som tilbyr fireårig utdanning, vitenskapelig litteratur, utdannings- og utdanningsvitenskap, avdelinger som tilbyr utdannelse innen datamaskiner og teknologi og statistikk, matematikk- og fysikkavdelinger, eller fra en hybel hvis ekvivalens er godkjent av rådet for høyere utdanning. lønnstak),

ç) Å ha minst 3 (tre) års yrkeserfaring innen programvare, programvaredesign og utvikling og styring av denne prosessen, eller i installasjon og administrasjon av store nettverkssystemer, i minst 5 (tre) år for de som ikke vil overstige to ganger lønnstaket, og minst 657 (fem) år for andre, (Ved fastsettelse av yrkeserfaring er det oppgitt at det som IT -personell er permanent underlagt lov nr. 4 eller som informatikkpersonell i arbeidstatus ved å betale premier til trygdeinstitusjoner i privat sektor, med kontrakterte tjenester omfattet av bokstav B i fjerde artikkel i samme lov eller lovdekret nr. 399.) dokumenterte tjenesteperioder tas i betraktning)

d) Å dokumentere at de kjenner minst to av dagens programmeringsspråk, forutsatt at de har kunnskap om maskinvaren til datamaskinutstyr og sikkerheten til den etablerte nettverksadministrasjonen.

e) Hvis den aktive plikten for mannlige kandidater ikke har nådd militærtjeneste eller har nådd militærtjeneste, å ha tjenestegjort den aktive militærtjenesten eller blitt fritatt eller utsatt eller overført til reserveklassen.

SØKNADSMETODE - STED - DATO

Søknader er mellom 06/10 / 2021-20 / 10/2021 http://www.bidb.hacettepe.edu.tr.adresinde Etter at du har fylt ut "Søknadsskjema for kontrahert informasjonsteknologi" i skjemaet, skal det leveres for hånd til Department of Information Processing (Hacettepe University Information Processing Department - Beytepe / ANKARA) sammen med dokumentene nedenfor, ved å feste fotografiet og signering, eller med post på adressen som er nevnt på søknadsfristen. vil bli gjort ved å sende

a) Søknadsskjema (med foto),

b) Den originale eller notariserte kopien av bachelorgradsdiplomet eller skoleavslutningsbeviset (hvis det originale dokumentet sendes inn, vil fotokopien bli godkjent av vår institusjon),

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar