İzmir Gulf Festival bringer alle sjøfans sammen i İzmir

Izmir Gulf Festival bringer alle sjøelskere sammen i Izmir
Izmir Gulf Festival bringer alle sjøelskere sammen i Izmir

Izmir Bay Festival, som arrangeres for fjerde gang i år av Izmir Metropolitan kommune 15.-17. oktober, samler alle sjøelskere i Izmir. Konserter, show og andre hyggelige arrangementer vil følge konkurransen til sjøs.

I tråd med visjonen til Izmir Metropolitan Municipality Mayor Tunç Soyer, "Izmir, en by for idrett", arrangeres den fjerde Izmir Gulf Festival mellom 15. og 17. oktober. Izmir Bay forbereder seg på å arrangere İzmir Arkas Gulf Races 4. og 16. oktober med optimister, kanopadling og svømmearrangementer i tre dager.

İzmir Bay Festival Gündoğdu Square og BayraklıDet vil fortsette utover dagen på scenene der artister og showteam vil finne sted. Intervjuer, kyst- og sjørengjøring vil også bli holdt som en del av festivalen.

Følges over bukten

Izmir Gulf Festival arrangert av Izmir Metropolitan Municipality er organisert med støtte fra Chamber of Shipping Izmir Branch, Arkas Holding, Turkish Sailing Federation, Aegean Open Sea Yacht Club (EAYK), İZDENİZ, İZFAŞ og Grand Plaza. Izmir Arkas Gulf Race, der mer enn 300 båter skal konkurrere på trekantede ruter i to dager, kan sees langs kysten mellom Gündoğdu -plassen og Alsancak fergekai, fra Göztepe fergekai til Konak fergekai, fra Alaybey til Bostanlı fergekai.

"Vi vil styrke forholdet mellom folket i Izmir og sjøen"

Izmir Metropolitan Municipality -ordfører Tunç Soyer uttalte at festivalen har vokst hvert år og har blitt et av symbolene til İzmir, "İzmir er en sjøby. Folket i Izmir har alltid levd et liv sammenflettet med havet. Vi jobber med å styrke dette forholdet ytterligere. Denne festivalen er en veldig kraftig begivenhet for vårt mål. Vi vil fortsette å arbeide for å styrke forholdet mellom folket i Izmir og sjøen, for å øke mobiliteten i Gulfen, for å se fra havet til land, ikke fra land til sjø, "sa han.

Takket være Metropolitan kommune

Bernard Arkas, Arkas Holding nestleder i styret, sa: "Jeg er veldig spent på İzmir Arkas Gulf Race, som vi arrangerte som en del av den fjerde İzmir Gulf Festival i år. Selvfølgelig er det vi virkelig ønsker å sikre at det er kontinuerlig seiling i Izmir -bukten. For dette vil jeg takke både Izmir Metropolitan kommune, det tyrkiske seilforbundet, EAYK og sjømennene som vil delta i løpet og farge bukten, for deres støtte på denne veien. ”

Kanopadling er også tilgjengelig

Fredag ​​15. oktober, festivalens første dag, vil det være forestillinger av gatekunstnere på ferjebryggene og på skipene mellom kl. 12.00 og 20.00. Kl. 16.00 har den nasjonale windsurfidrettsutøveren Çağla Kubat og den nasjonale kitesurfidrettsutøveren Bilge Öztürk samtaler på Historical Gas Factory. Lørdag 16. oktober kl. 11.00 er det kystrensing i İnciraltı urbane skog og gratis kanotrening på Bostanlı Fisherman's Shelter. İzmir Arkas Gulf Races starter klokken 13.00. Mellom 16.00 og 19.00 arrangeres et kanoløp på Bostanlı Fisherman's Shelter. Kl. 17.30 er det en cortege til lands og sjø mellom Konak Pier og Gündoğdu -plassen. Det vil være et folkedansshow og åpningsseremonien klokken 18.10 på Gündoğdu -plassen. Poporkester -konserten vil bli avholdt på Gündoğdu -plassen klokken 18.15, og Kabardinka Dance Group -forestillingen vil bli holdt på Ahmed Adnan Saygun Art Center klokken 20.00.

Himmelsk vil ta scenen

Søndag 17. oktober, mellom 10.00-12.00, er det kystrensing mellom Gündoğdu-plassen og Passport Breakwater. Kanotrening vil bli holdt på Bostanlı Fisherman's Shelter mellom 10.00-12.00 og 16.00-19.00. Kl. 10.00:XNUMX er Güzelbahçe blå bayraklı Det er et svømmeløp på stranden. klokken 18.30 BayraklıDet er en folkedansforestilling i, og en konsert av Southern Sea Area Command Band på Gündoğdu Square samtidig. klokken 19.30 BayraklıMens Positive Live Project -konserten møtes med folket i Izmir, tar Göksel scenen klokken 20.30 på Gündoğdu -plassen.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar