Karsans 8-meters dieselangrepbusser vil avlaste Mersin Transport

Karsans meter dieselangrepbusser vil lette transporten av Mersin
Karsans meter dieselangrepbusser vil lette transporten av Mersin

Karsan tilbyr transportløsninger som er tilpasset mobilitetsbehovet i epoken på fabrikken i Tyrkia, og fortsetter å støtte transportinfrastrukturen i mange byer med sitt produktutvalg. Til slutt vant Karsan anbudet på 56 mellomstore busser, som ble holdt av Mersin Metropolitan Municipality for å utvide transportflåten og fornye kjøretøyene som har gått ut.

Karsan, som skal levere 56 diesel Atak -busser til Mersin i denne retningen, planlegger å levere diesel -Ataks til Mersin Metropolitan Municipality innen april 2022. Mersin Metropolitan Municipality Transport Department Head Ersan Topçuoğlu, Karsan innenlandske markedssalg og utenriksforbindelser nestleder Muzaffer Arpacıoğlu og Karsan salgssjef Adem Ali Metin deltok i signeringsseremonien som ble holdt etter anbudet. Evaluering av emnet, Muzaffer Arpacıoğlu; "Vår støtte for offentlig transport fortsetter med Mersin, med våre høye ytelser, komfortable og rimelige kjøretøyer som tilbyr dagens teknologi. Vi er glade for å kunne fortsette vår tjeneste med våre diesel Atak-busser, etter 2021 63-meters CNG Fueled Citymood og 12 10-meter CNG Fueled Citymood-busser, som vi tilbød Mersin i første halvdel av 18. Våre biler; Ved å erstatte bussene som er planlagt fjernet fra flåten, vil det bidra til å øke passasjerkomforten, gi institusjonen en økonomisk fordel med drivstofffordelen, og vil også øke ytelsen til Mersin Metropolitan Municipality transportflåte.

Karsan produserer moderne løsninger innen kollektivtransport med sitt produktutvalg for kommersielle kjøretøyer, og fortsetter å fornye bussflåtene til urbane kommuner i Tyrkia og på den globale arenaen. Karsan har endelig vunnet det mellomstore bussanbudet holdt av Mersin Metropolitan Municipality for fornyelse av gamle busser. Med tilbudet om det mest passende tilbudet og de mest ideelle bussene i anbudet, signerte Karsan en avtale om å levere 56 8-meters diesel Atak-busser til Mersin Metropolitan Municipality. Det er målet å levere diesel -Atak -bussene, som er inkludert i anbudet, til Mersin Metropolitan Municipality innen april 2022. Det er planlagt at 30 av Karsan Ataks som vil bli tildelt i byen, blir tatt i bruk i sentrum av Tarsus og 26 av dem vil bli tatt i bruk i andre distrikter. Mersin Metropolitan Municipality Transport Department Department Ersan Topçuoğlu, Karsan innenlandske markedssalg og utenriksforbindelser nestleder Muzaffer Arpacıoğlu og Karsan salgssjef Adem Ali Metin deltok i signeringsseremonien som ble holdt for avtalen.

Gjennom uttalelser etter anbudet uttalte Karsan innenlandske markedssalg og utenriksforbindelser, daglig leder Muzaffer Arpacıoğlu at de tidligere hadde levert biler til Mersin Metropolitan Municipality; "Vår støtte for offentlig transport fortsetter med Mersin, med våre høye ytelser, komfortable og rimelige kjøretøyer som tilbyr dagens teknologi. Etter våre 2021 63-meters CNG Fueled Citymood og 12 10-meter CNG Fueled Citymood-busser, som vi introduserte for Mersin i første halvdel av 18, er vi glade for å kunne fortsette vår tjeneste med våre 8-meters diesel Atak-busser. Våre biler; Ved å erstatte bussene som er planlagt fjernet fra flåten, vil det bidra til å øke passasjerkomforten, gi institusjonen en økonomisk fordel med drivstofffordelen, og vil også øke ytelsen til Mersin Metropolitan Municipality transportflåte.

Diesel Karsan Atak er bruker, passasjer og miljøvennlig!

Atak, som har en sporty frontdesign med sine skarpe horisontale frontlykter, buede nese foran og LED-kjørelys plassert i "L" -formede spor, fokuserer på maksimal effektivitet ved å tilby enkle og raske serviceinngrep, samtidig som servicekostnadene reduseres takket være den tredelte støtfangeren foran. Gitterdetaljene på den bakre utformingen av Atak og de vertikale LED -frontlysene plassert i det blanke, svarte området fullfører det stilige utseendet. Karsan Atak tilbyr også forbedringer som sentrerer operativ lønnsomhet. I Atak, der intervensjon fra et enkelt punkt lettes av design, er servicevennlighet sikret og kjøretøyet kan fortsette sin vei raskt. Ataks 4.5 liters FPT NEF4 turbodieselmotor kompromitterer ikke ytelsen med sin 186 hk effekt og 680 Nm dreiemoment. Motoren, som har Euro VI -utslippsnivå, sørger for å tilby den nyeste teknologien innen miljøvern til sine brukere.

Det gir komfort for alle!

Interiøret i Atak tilbyr mange teknologiske og ergonomiske innovasjoner for både passasjerer og sjåfører. Atak, som tilbys for salg med elektrisk oppvarmede sidespeil, har et sporty nytt rattdesign, brukervennlig knappelayout og 6-veis justerbart førersete ved første øyekast, i den ergonomisk isolerte førerkabinen i henhold til VDV (tysk transport Forening) standarder. Nye Atak gjør standardene enklere for passasjerer med Kneeling -funksjonen (Chassis Tilting), funksjonshemmede rampe, USB -porter og WiFi -utstyr.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar