Konya Technical University for å rekruttere 17 kontrakterte ansatte

konya tekniske universitet
konya tekniske universitet
Abonner  


Fra rektoratet ved Konya tekniske universitet: For å bli ansatt i universitetsenheter i samsvar med artikkel 657 (B) i lov om embetsmenn nr. 4, er det inkludert i "Prinsipper for ansettelse av kontrakterte ansatte", som var trådte i kraft med Ministerrådets avgjørelse av 06.06.1978 og nummerert 7/15754. I henhold til avsnitt (b) i tilleggsartikkel 2, “vil det bli rekruttert 17 innleid personell basert på KPSS (B) -skårerangering, uten skriftlig og/eller muntlig eksamen.

For detaljer om annonse KLIKK HER

GENERELLE BETINGELSER FOR KANDIDATER

1- Å være statsborger i Republikken Tyrkia.

2- Å være minst 18 år gammel fra søknadsdatoen.

3- Ikke fratas offentlige rettigheter.

4- Selv om periodene spesifisert i artikkel 53 i den tyrkiske straffeloven har passert; forbrytelser mot statens sikkerhet, forbrytelser mot den konstitusjonelle orden og dens funksjon, forbrytelser mot nasjonalt forsvar, forbrytelser mot statshemmeligheter og spionasje, underslag, utpressing, bestikkelser For ikke å bli dømt for tyveri, bedrageri, dokumentfalsk, tillitsbrudd, uredelig konkurs, budrigging, uredelig konkurs, hvitvasking av verdien av eiendom som skyldes kriminalitet eller smugling.

5- Mannlige kandidater som ikke har noen militærtjeneste (må ha gjort sin militærtjeneste).

6- Uten at det berører bestemmelsene i artikkel 657 i lov nr. 53, for ikke å ha en psykisk lidelse som kan hindre ham i å utføre sin plikt kontinuerlig.

7- De som har blitt avskjediget fra offentlig tjeneste ved forskjellige dekreter kan ikke søke.

8- Blant de som har vært ansatt som innleid personell det siste 1 (ett) året, har ikke kontraktene deres blitt sagt opp av institusjonene på grunn av at de har handlet i strid med prinsippene i servicekontrakten, eller at de ikke ensidig har sagt opp kontrakten innenfor kontraktstiden, bortsett fra unntakene bestemt av Ministerrådets beslutning.

9- For å oppgradere fra et av de angitte utdanningsnivåene, å bære og dokumentere de nødvendige kvalifikasjonene.

10- Kandidatene må ha KPSSP2020-poengsummen, en av KPSS (B) -poengtyper i 94. I tillegg vil arbeidstiden til de som har erfaringskrav og originalene til dokumentene bli evaluert.

11 - Å ikke ha pensjon eller alderspensjon fra noen trygdeinstitusjon.

12- Bare en tittelkode vil bli søkt. Hvis det søkes om mer enn én tittelkode, vil alle søknader bli ansett som ugyldige og vil ikke bli vurdert.

13- Spesielle betingelser må være oppfylt fra den første dagen av kunngjøringsdatoen.

Søknadsform, sted og tid

Det offisielle nettstedet til Konya Technical University, innen 15 dager fra den dagen kunngjøringen av kandidatene er publisert i Offisiell tidning. http://www.ktun.edu.tr De må sende søknadsskjemaet og andre forespurte dokumenter til personalavdelingen ved vårt universitet personlig eller per post. Vår institusjon er ikke ansvarlig for søknader som ikke sendes i tide, filer med manglende dokumenter og forsinkelser i posten.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar