SSB -president Prof. Dr. İsmail Demir besøkte ASPİLSAN Energy

Leder for Ssb prof dr ismail demir besøkte aspilsan energy
Leder for Ssb prof dr ismail demir besøkte aspilsan energy

President i presidentskapet for forsvarsindustrien Prof., som kom til Kayseri for å gjøre forskjellige besøk. Dr. İsmail Demir og den medfølgende delegasjonen besøkte ASPİLSAN Energy.

Undersøkende de innenlandske og nasjonale evnene i forsvarsindustrien på stedet, president for presidentskapets forsvarsindustri Prof. Dr. I sin uttalelse om besøket til ASPİLSAN Energy uttalte İsmail Demir viktigheten av å øke bevisstheten for denne sektoren for å redusere utenlandsk avhengighet i forsvarsindustrien.

Demir understreket at produksjonen laget med innenlandske og nasjonale ressurser er av kritisk betydning, sa Demir: "Veksten av økosystemet i forsvarsindustrien er svært verdifull. ASPİLSAN Energy, et av selskapene i den tyrkiske væpnede styrken, er det eneste selskapet som opererer innen batteriteknologi, som har strategisk betydning i forsvarsindustrien. ASPİLSAN Energy har tatt det viktigste trinnet i batteriproduksjonen i Tyrkia. ASPİLSAN Energy har lykkes i å få den til å bruke mer avansert teknologi ved å inkludere universitetet i batteriproduksjonsteknologi. Dette er en reise innen batteriproduksjonsteknologi, vi har tatt det første skrittet med ASPİLSAN. Denne reisen vil fortsette med stor energi og vil gå videre med mye større skritt. Kayseri -industrien må se nærmere på denne sektoren. Selv om vi er i begynnelsen av veien, har vi tatt det første skrittet og fått et viktig gjennombrudd.

I denne sammenhengen har ASPİLSAN Energy, som mater det innenlandske og nasjonale produksjonsangrepet med sine forskjellige produkter for å møte energibehovet til forsvarsindustrien i vårt land, fremskyndet FoU -virksomheten enda mer. Tyrkiske ingeniører ved ASPİLSAN Energy utfører verdifullt arbeid for å utvikle vår forsvarsindustri og redusere vår avhengighet av utenlandske kilder. Jeg gratulerer ASPİLSAN Energy for arbeidet som skaper merverdi for landet vårt. ” brukte setningene.

Besøket ble avsluttet etter ASPİLSAN Energy General Manager Ferhat Özsoy sin informative presentasjon om nye arbeider og en omvisning i anlegget.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar