Målet for mandarineksport er 500 millioner dollar

million dollar mål i mandarineksport
million dollar mål i mandarineksport
Abonner  


Høste- og eksporttid for den verdensberømte satsuma-mandarinen fra İzmir, som er et naturlig vitamin C-lager om høsten og vinteren, fungerer som et skjold mot influensa og forkjølelse, styrker kroppens immunsystem under pandemiske forhold, og etterlater en unik smak i munnen med sin lukt og aroma.

Innhøstingen av satsuma mandarin, som er den mest foretrukne mandarinarten, starter 24. oktober 2021, mens eksportreisen starter onsdag 27. oktober 2021.

Presidenten i Egeerhavet for fersk frukt og grønnsaker eksportørforening Hayrettin Plane uttalte at de forventer at mandariner vil se mer etterspørsel i epidemimiljøet, og at de anslår 2020 millioner dollar mandarineksport for å nå 437 millioner dollar og 500 millioner dollar satsuma mandariner til 163 millioner dollar innen 200.

Uçar påpekte at det har vært en ukes forsinkelse i høstingen av satsuma-mandariner i år på grunn av klimaendringer, og sa: "Den første eksportdatoen for satsuma, som var 2020. oktober i 19, ble satt til 27. oktober i år . Mens İzmirs mandarinhøst var 2020 tusen tonn i 108, ble 76 tusen tonn oppdaget i år. Til tross for nedgangen i avling i Egeerhavet, er Tyrkias samlede utbytte god og produktkvaliteten er høy, noe som øker våre håp om at 2021 vil bli et fruktbart år. Vi ønsker våre produsenter og eksportører en god sesong ”.

Russere elsket Satsuma mest.

Mens mesteparten av Tyrkias satsumaeksport på 2020 millioner dollar ble gjort til den russiske føderasjonen i 108, tok Ukraina andreplassen med 32 millioner dollar i satsuma-mandarineksport. Hvis eieren av det tredje trinnet; Serbia med 3,7 millioner dollar. Tyrkia eksporterte satsuma-mandariner til 2020 land i 49.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar