Miljø- og urbaniseringsdepartementet for å rekruttere 10 assistenteksperter for geografisk informasjonssystem

Miljø- og urbaniseringsdepartementet vil rekruttere en spesialist på geografisk informasjonssystem
Miljø- og urbaniseringsdepartementet vil rekruttere en spesialist på geografisk informasjonssystem

10 (ti) Assisterende geografiske informasjonssystemspesialister vil bli rekruttert ved hjelp av en yrkesspesifikk konkurransedyktig eksamen innenfor rammen av bestemmelsene i "Forskrift om spesialisering i geografisk informasjonssystem" for å bli ansatt i Generaldirektoratet for geografiske informasjonssystemer i Miljø- og urbaniseringsdepartementet. Konkurranseeksamen vil bli holdt i to trinn, skriftlig og muntlig, og antall assistenter til geografiske informasjonssystemassistenter som skal tas av utdanningsgren, er angitt nedenfor.

For detaljer om annonse KLIKK HER

Tittel: Spesialist på geografisk informasjonssystem
Antall personer som skal tas: 4
Utdanningsområder: Datateknikk, programvareingeniør

Tittel: Spesialist på geografisk informasjonssystem
Antall personer som skal tas: 4
Utdanningsområder: Surveying Engineering, Geodesy and Photogrammetry Engineering, Geomatics Engineering

Tittel: Spesialist på geografisk informasjonssystem
Antall personer som skal tas: 2
Utdanningsområder: By- og regionplanlegging

BETINGELSER FOR DELTAKELSE I KONKURRANSEKSAMEN
1.1. For å ha de generelle betingelsene som er angitt i artikkel 657, første ledd, artikkel 48, i lov om embetsmenn nr. XNUMX,

1.2. For å oppgradere fra datateknikk, programvareingeniør, kartingeniør, geodesi og fotogrammetri, geomatikkteknikk og by- og regional planleggingsavdelinger ved høyere utdanningsinstitusjoner som tilbyr minst fire års lavere utdannelse, og fra innenlandske eller utenlandske utdanningsinstitusjoner hvis ekvivalens er akseptert av rådet for høyere utdanning,

1.3. Fra søknadsfristen for å få minst 3 (sytti) poeng fra KPSS P70 -poengsummen, som ikke har utløpt,

1.4. Ikke å ha fullført 35 år (trettifem) fra og med den første dagen i januar i året konkurranseprøven avholdes,

1.5. For mannlige kandidater må de ha fullført eller utsatt militærtjenesten eller være unntatt fra militærtjeneste fra eksamensdatoen.

APPLIKASJONER
2.1. For å delta i eksamen for geografisk informasjonssystemassistent spesialistkonkurranse, må søknadene sendes inn på e-forvaltning fra onsdag 13/10/2021 til 26:10:2021 tirsdag 23/59/59 av departementet av miljø og urbanisering - Career Gate Offentlig rekruttering og Career Gate https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr ved å logge på via jobbsøknadsskjermen, som blir aktiv i den angitte kalenderen. Søknader som sendes personlig eller per post, blir ikke godtatt.

2.2. Etter at søknadsprosessen er fullført, bør kandidatene sjekke om søknaden er fullført på skjermen "Mine applikasjoner". Enhver applikasjon som ikke viser "Søknad fullført" på "Mine applikasjoner" -skjermen, blir ikke vurdert.

2.3. Kandidaters utdannings-/konfirmasjonsinformasjon, demografisk informasjon, offentlig personellvalgeksamen (KPSS) -informasjon og militær statusinformasjon for mannlige kandidater vil bli innhentet via webtjenester. Kandidater som ikke har denne informasjonen om e-regjeringen må oppdatere informasjonen som ikke er på e-regjeringen fra den aktuelle institusjonen for ikke å oppleve klager under søknaden.

2.4. Søknader fra kandidater som søker med en annen poengsumtype enn KPSS -poengsummen som er angitt i kunngjøringen, vil ikke bli evaluert. Ansvaret for disse sakene tilhører kandidaten selv.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar