Nedtellingen starter for testflyging på Rize-Artvin flyplass

Nedtellingen har startet for testflyging på rize artvin flyplass
Nedtellingen har startet for testflyging på rize artvin flyplass

Rize -guvernør Kemal Ceber, sammen med tjenestemennene som fulgte med ham, foretok undersøkelser på flyplassen og kom med uttalelser til pressemedlemmene.

I sin uttalelse til journalistene uttalte guvernør Ceber at flyplassen, som er en av de viktigste investeringene i Tyrkia og regionen, vil være et forbilledlig prosjekt i verden når den er ferdig, og sa at 97,7 prosent av fyllingen fungerer på Rize-Artvin flyplass er fullført, og at testflyvninger vil finne sted i desember.

Guvernør Ceber uttrykte at påfyllingsaktivitetene vil bli fullført om halvannen måned, "100 millioner tonn fylling er planlagt. Per i dag er 100 millioner 97 tusen tonn med 700 millioner tonn fylling fullført. Arbeidet fortsetter med de resterende 2 millioner 300 tusen tonn. Når vi vurderer at vi fyller i gjennomsnitt 100 tusen tonn fylling per dag, vil fyllingsaktiviteten være ferdig om halvannen måned. ”

Guvernør Ceber understreket at arbeidene fortsetter innenfor infrastrukturen, og sa: "Vi er på 96 prosent i infrastrukturarbeid. Vi regner med at infrastrukturarbeidene vil bli fullført innen 2 måneder, at infrastrukturarbeidene vil være fullført i desember, at rullebanene vil være klare og flyene vil være i stand til å foreta testflyvninger, "sa han.

Understrekning av at overbygningsarbeidene har blitt forstyrret på grunn av regnet de siste månedene, fortsatte guvernør Ceber som følger: “Vi er på nivå med 48 prosent innen overbygningskonstruksjon. I år har klimaet vært veldig utfordrende for oss. Vi kan slå geografi med våre tekniske utviklinger. Vi hadde en regntid i Rize som startet 12. juli og forårsaket store katastrofer i byen vår. Bortsett fra de to siste dagene av de siste 85 dagene, var det kontinuerlig nedbør og kontinuerlig gul oransje advarsel. Det var dager da venner ikke kunne jobbe med denne investeringen, hvor hver dag er viktig for oss. Det var lag som ventet på at regnet skulle stoppe i 40-45 dager for å helle betongasfalt. Vi gjør alt grundig. Derfor kan det være noe hengende i overbygningen vår. Vi vurderer at det kan være mindre sakk på grunn av klimaet og store nedbørsmengder. "

Guvernør Ceber bemerket at de prøver å gjøre konstruksjonen på den sunneste måten, "Når den åpnes, blir det en internasjonal flyplass. Det vil tillate verdens bredeste fly å lande på en rullebane med en årlig passasjerkapasitet på 3 millioner og en lengde på 3 tusen meter. Terminalbygningen vår vil minne om den gamle Rize -arkitekturen. Symbolene til Rize vil være i form av teblader og tårnkopper. ” brukte setningene.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar