President Seçer: "Mersin blir et logistikksenter"

Situasjonen med at Mersin blir et logistikksenter er i tvil.
Situasjonen med at Mersin blir et logistikksenter er i tvil.
Abonner  


Mersin Metropolitan Municipality-ordfører Vahap Seçer deltok på Mersin Economy Summit organisert av Mersin Chamber of Commerce and Industry (MTSO) med slagordet "The Heart of Economy Beats in Mersin". På toppmøtet som ble holdt i Yenişehir kommune Atatürk kultursenter, understreket ordfører Seçer viktigheten av landbruk, turisme og handel, og uttalte at viktige og verdifulle investeringer kan bringes til Mersin. kazanunderstreket behovet for

«Her produseres produkter med høye enhetspriser»

Arrangementet ble arrangert av MTSOs styreleder Ayhan Kızıltan, og ble deltatt av president Seçer samt MTSO-forsamlingspresident Hamit İzol, distriktsordførere, byprotokoll og mange forretningsfolk. Seçer understreket at Mersin vil være en skinnende by i fremtiden, og sa: «Jeg håper historien ikke vil villede meg.

President Seçer sa at Mersin er en jordbruksby, og sa: "Når du bringer jord og vann sammen, er utbyttet og kvaliteten enorm. Produkter med høy markedsverdi og etikettpris på sokkelen er med andre ord i Mersin. Her produseres produkter med høye enhetspriser. Alle disse bidrar til vår omsetning. Vi er byen som betaler skatt i 5., 6. og 7. rekker i Tyrkia, men vi er byen der fattigdom blant søsken er på det høyeste nivået i Tyrkias inntektsfordeling, på 2. plass etter Adana. Den rikeste broren er her, den fattigste broren kryper på bakken. Vi er i en så interessant by, sa han.

President Seçer understreket viktigheten av logistikk for Mersin

President Seçer understreket viktigheten av logistikksektoren, som er en annen sektor skapt av landbruk, turisme og industri i byen, og sa:

«Du ser at en by med flere sektorer spontant produserer en enorm industri; logistikk. Industri; Du trenger logistikk. Handel; innenlandsk og internasjonal logistikk. Jordbruk; Du produserer, du trenger logistikk. Turisme; Du trenger logistikk. Alle veier fører til logistikk. Derfor vil jeg fokusere på logistikk. Jeg vil gjerne snakke om viktige saker og investeringer som også angår meg. Internasjonal flyplass; dette er av stor betydning. En sentral regjering som ferdigstilte Istanbul lufthavn, som kan skryte av å være en av de største flyplassene i verden, på så kort tid burde ferdigstille en internasjonal flyplass hvis grunnlag ble lagt i 2013. Motorveien må kobles til Taşucu fra Çeşmeli; men Sertavul, som er en viktig port som forbinder Sentral-Anatolia etter Gülek, må ned til Silifke. Det er veldig viktig, de som kjenner denne geografien vet. SEKA Havn er privatisert, det blir handel. Regionen har produksjon, landbruk og turisme. Du kobler til derfra eller du vil eksportere fra Sentral-Anatolia eller hvis du skal transportere dine importerte produkter til Anatolia. Hvis du åpner SEKA-havnen, er det ekstremt viktig.»

"Mersin er i tvil for å bli et logistikksenter"

Seçer sa at havnespørsmålet også er av stor betydning for Mersin, "Mersin er i tvil for at denne regionen skal bli et logistikksenter, som er et veldig verdifullt og viktig maritimt handelskryss for hele verden." Når han snakket om den viktigste containerhavnen, som tidligere ble utpekt som Mersin, men hvis beliggenhet ble markert som 'Østlige Middelhavet' i den 11. utviklingsplanen, sa president Seçer:

«For tiden er havnen på 2.6 millioner TEU. Hvis de ikke har et problem, juridisk, vil havnen på 1 million TEU utvides. Som ordfører kan jeg ikke ta stilling til utvikling, utvikling, vekst, og stanse utvidelsen av handelsvolumet. Jeg vil ha investeringer. Men investering er ikke et offer for lobbyvirksomhet, en urimelig investering som redder mennesker og redder selskaper; Som Mersin må vi fokusere på viktige og verdifulle investeringer som er rettet mot hele Mersin, hele regionen, hele landet og som angår oss alle. Uansett hva de gjør, vil de investere disse investeringene i Mersin. kazandet er et imperativ å klatre. De folkevalgte burde tenke mer på dette enn byråkratiet.»

MTSOs styreleder Ayhan Kızıltan understreket også viktigheten av møtet og sa: "Jeg håper dette toppmøtet vil veilede oss i å lage våre fremtidige planer."

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar