Privatiseringsadministrasjon for å rekruttere 15 assistenteksperter

Privatiseringsadministrasjonen vil rekruttere assisterende eksperter
Privatiseringsadministrasjonen vil rekruttere assisterende eksperter
Abonner  


Privatiseringsadministrasjonsassistenteksperten vil bli rekruttert til å bli utnevnt til 7 ledige stillinger fra klassen General Administration Services på rang 15 og for å bli opplært for personalet til privatiseringsadministrasjonsspesialisten.

Antall privatiseringsadministrasjonsassistentspesialister som skal tas av utdanningsgrener, antall kandidater som kan delta i muntlig eksamen, KPSS-poengtyper og de nødvendige grunnskårene er gitt i TABELL 1.

For detaljer om annonse KLIKK HER

EKSAMENSDATO OG STED

a) Opptaksprøve avholdes i Ankara.

b) Dato for opptaksprøve, rett til å delta i opptaksprøve kazanKandidatene og stedet hvor de skal ta eksamen vil bli annonsert på nettstedet til privatiseringsadministrasjonen på oib.gov.tr ​​minst 10 dager før eksamen. Kandidater vil ikke bli varslet separat.

EKSEMPEKRAV

Følgende betingelser kreves fra og med søknadsfristen (22. november 2021) for kandidater som skal søke opptaksprøven Privatiseringsadministrasjonsassistentspesialist:

a) For å oppfylle de generelle betingelsene spesifisert i artikkel 657 i embetsmannsloven nr. 48,

b) Ikke å ha fylt 2021 år (trettifem) fra og med første dag i januar 35 (de som er født 01.01.1986 eller senere kan søke),

c) Fra og med søknadsfristen, for å uteksamineres fra fakultetene/avdelingene ved universiteter som gir minst fire års lavere utdanning som spesifisert i TABELL 1, eller fra høyere utdanningsinstitusjoner i Tyrkia eller i utlandet hvis ekvivalens er akseptert av Høyere utdanningsråd (YØK),

ç) Å ha deltatt i den offentlige personellutvelgelsesprøven (KPSS) holdt av ÖSYM i 2020 og 2021 og ha minst 1 poeng fra noen av poengtypene spesifisert i TABELL 80. vil være i deres favør)

d) Å ha fremmet søknaden innen fristen.

EKSEMPLESØKNING

a) Søknad om eksamen vil bli gjort elektronisk på nettstedet til privatiseringsadministrasjonen oib.gov.tr ​​​​fra 12.11.2021 til arbeidstidens slutt (22.11.2021:18) 00.

b) Rett til å delta i opptaksprøven kazanSignert kopi av søknadsskjema skal leveres inn til Personalavdelingen eller sendes i posten senest før eksamen. Søknader som ikke kommer i tide på grunn av forsinkelser i posten vil ikke bli behandlet.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar