Søknader om utnevnelse av 750 funksjonshemmede lærere begynner 8. november

Søknader om funksjonshemmet læreroppgave begynner i november
Søknader om funksjonshemmet læreroppgave begynner i november

Utdanningsminister Mahmut Özer kunngjorde at foreløpige søknader om utnevnelse av 750 funksjonshemmede lærere vil bli mottatt mellom 8. og 12. november.

750 funksjonshemmede lærere vil bli utnevnt av departementet for nasjonal utdanning innenfor rammen av den funksjonshemmede undersøkelsen for offentlig personell (EKPSS).

Minister Özer uttalte at de bestemte utnevnelseskalenderen etter president Erdoğans gode nyheter om at 3 funksjonshemmede lærere vil bli utnevnt 750. desember, World Disabled Day, etter kabinettmøtet, og sa: Forhåndssøknader vil bli akseptert mellom november. Utvelgelses- og godkjenningsprosessen vil finne sted mellom 2018. og 2020. november 8, og avtalene vil bli gjort 12. desember. sa.

Minister Özer sa at de var veldig fornøyd med de gode nyhetene om utnevnelsen av 15 funksjonshemmede lærere etter at president Erdoğan hadde utnevnt 750 tusen lærere, og sa: På vegne av lærerkandidatene vil jeg takke vår president. brukte uttalelsene hans.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar