Izmit Gölcük Sporveisprosjekt Mulighetsstudie Forberedelse Anbudsresultat

Som et resultat av anbudet for forberedelse av izmit golcuk trikkprosjekt mulighetsstudie
Som et resultat av anbudet for forberedelse av izmit golcuk trikkprosjekt mulighetsstudie

Kocaeli Metropolitan Municipality holdt et anbud for utarbeidelse av en mulighetsstudie for å bringe bybanesystemet til Gölcük. Tümaş Türk, som vant anbudet, vil i detalj avsløre alt fra når systemet skulle gjøres til antall turer.

I følge nyheten om Süriye Çatak Tek fra Özgür Kocaeli;

ANBUD PÅ TÜMAŞ TÜRK

Det første konkrete skrittet er tatt når det gjelder bybanesystemet, som har vært på byens agenda i årevis og planlegges implementert mellom Izmit og Gölcük. Etter at Kartepe-Körfez-metroen er skrinlagt for øyeblikket, har Metropolitan Municipality, som drar til sør for byen, fullført anbudet for utarbeidelse av Southern Light Rail System Line Feasibility Study. Tumas Turk, som vant anbudet, vil utføre arbeidet med antall reiser, stopp og ruten blir bestemt.

ALLE DETALJER BLIR ARBEIDET

Tümaş Türk vil først bestemme linjen der jernbanesystemet skal bygges på linjen Gölcük-İzmit. Det vil bestemme stoppene som skal opprettes på linjen og overføringspunktene på linjen. Reisehastighetene i regionene der linjen vil passere og estimatene for hvor mange passasjerer som vil være på planlagt dato for linjen, vil også bli inkludert i mulighetsstudien. Samtidig vil det være anbefalinger om når linjen skal lages.

SISTE ORD I MINISTRIET

Metropolitan kommune organiserte anbudet for å fastslå scenariet som vil oppstå hvis det investeres i det sørlige jernbanesystemet. Tümaş Türk, som mottok anbudet, vil fullføre arbeidet om 90 dager. Deretter vil mulighetsstudien bli presentert for tjenestemennene i Transportdepartementet, Generaldirektoratet for infrastrukturinvesteringer. Hvis prosjektet blir godkjent, vil det denne gangen bli arbeidet med for- og avsluttende prosjektstudier.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar