Søknad før salg for Suzuki Vitara Hybrid lansert igjen

Ti salgsapplikasjoner for suzuki vitara hybrid ble lansert igjen
Ti salgsapplikasjoner for suzuki vitara hybrid ble lansert igjen

Tilbyr modeller med Smart Hybrid -teknologi, fortsetter Suzuki å gi spesielle privilegier til de som ønsker å eie en hybridbil. Suzuki lanserte nok en gang forhåndssalgsapplikasjonen for SUV-modellen Vitara Hybrid i oktober. De som ønsker å eie en ny Vitara Hybrid kan velge modell og farge de vil ha i oktober, fikse prisen og motta kjøretøyene sine fra forhandlernettverket i hele landet i slutten av måneden. Vitara Hybrid tilbys med fast prisgaranti i hele forhåndssalgsapplikasjonen.

Suzuki, som ble lagt ut for salg av Doğan Trend Automotive, et datterselskap av Doğan Holding, fortsetter å tilby spesielle kjøpsalternativer til de som ønsker å eie en ny hybridbil. Med forhåndssalgsapplikasjonen igangsatt i oktober, bestilte Suzuki også forhåndssalgsapplikasjonen for Vitara Hybrid-modellen, som skiller seg ut i sitt segment med sine standardtilbudte sikkerhetsfunksjoner, som tilbys med 4 × 4 eller 4 × 2 trekkraftalternativer i våre land. I denne sammenhengen kan de som ber om forhåndsbestillinger for Vitara Hybrid, motta kjøretøyene sine fra Suzuki-forhandlere over hele landet i slutten av oktober. Videre tilbyr Suzuki Vitara Hybrid med en fast prisgaranti i hele forhåndssalgsapplikasjonen. Suzuki Vitara Hybrid kan foretrekkes med priser fra 354 tusen 900 TL.

Allsidig, trygg SUV Vitara Hybrid er fordelaktig på alle måter!

Suzuki Vitara Hybrid er designet for å skape en kjøreopplevelse i harmoni med byen og naturen, og tilbyr kraft og økonomi sammen med Suzuki Smart Hybrid Technology. Modell; Den skiller seg ut fra konkurrentene med drivstoffbesparelser, lave vedlikeholdskostnader og fem års batterigaranti. Vitara Hybrid's 48V Hybrid drivlinje; Takket være den høyere spenningsforsyningen enn den tradisjonelle 12V, øker den mengden støtte som gis av elmotoren for å redusere drivstofforbruket og forbedre kjøreytelsen med energien gjenvunnet under retardasjon. Boosterjet turbomotoren med direkte innsprøytning, som produserer 1.4 liter, 129 hk og 235 Nm dreiemoment, beriker den dreiemomentbelastede drivkarakteren til Vitara Hybrid. 4 × 2 -stasjonen Vitara Hybrid skiller seg ut med sitt gjennomsnittlige drivstofforbruk på 100 liter per 5.7 km, ifølge WLTP -data, mens Vitara Hybrid 4 × 4 skiller seg ut med sitt gjennomsnittlige drivstofforbruk på 100 liter per 6.2 km. Med den nye generasjonen firehjulsdrevne teknologi ALLGRIP, kan den tilby brukerne komfort i byen og spenning i feltet samtidig.

Takket være utstyret og sikkerhetsfunksjonene muliggjør den dyktige SUV Vitara Hybrid effektive og komfortable reiser både i byen og på lange turer. Vitara Hybrid, som reagerer på alle brukernes behov med sin 9 ”multimediaenhet, 4,2” farge LCD -informasjonsskjerm, panoramasoltak og automatisk klimaanlegg, skiller seg også ut med sine avanserte sikkerhetsfunksjoner. Blant sikkerhetsfunksjonene til Suzuki Vitara Hybrid; Dual Sensor Brake Assist System (DSBS), Blind Spot Warning System (BSM), Rear Cross Traffic Alert System (RCTA); Traffic Sign Identification System (TSR), Lane Keeping Violation and Warning System og Adaptive Cruise Control System (ACC).

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar