Et første 'Iron Bird' anlegg i Tyrkia fra TAI

Tusastan er det første jernfuglanlegget i Tyrkia.
Tusastan er det første jernfuglanlegget i Tyrkia.

Turkish Aerospace Industries har fremskyndet innsatsen og investeringene for å produsere innenlandske og nasjonale produkter raskere. Med flykontrollsystemet integrert testanlegg kalt "Iron Bird", er det rettet mot å akselerere utvikling, sertifisering og produksjonsprosesser av innenlandske og nasjonale produkter; Anlegget, som er planlagt å være operativt i februar 2022, vil være det første innen luftfart i Tyrkia.

Ved å fortsette infrastrukturarbeidet for å lette utviklingen av prosjekter, vil Turkish Aerospace Industries gi en sterk infrastruktur for integrert testing og verifisering av kritiske systemer i forskjellige konfigurasjoner, spesielt HURJET og HURJET, med "Iron Bird" -anlegget, som det har begynt å etablere. Egenskapene som skal anskaffes vil også bli brukt til National Combat Aircraft, som kalles Tyrkias overlevelsesprosjekt. Alt flykritisk utstyr som skal brukes på flyet vil bli testet på testanlegget designet og konstruert av tyrkiske ingeniører i Aerospace Industries.

Blant systemene der testaktiviteter skal utføres, vil det være Flight Control System, Hydraulic System, Landing Gear System, Electrical System (Simulation and real), Simplified Cockpit and Avionics Systems. Anlegget, hvor omtrent 50 personer vil jobbe, forventes å fungere i mer enn 30 år.

Taler om testanlegget som skal etableres, sier Turkish Aerospace Industries General Manager Prof. Dr. Temel Kotil sa: "Vi fortsetter å bryte ny grunn for landet vårt. Denne strukturen er den første i Tyrkia og er blant mulighetene til de få selskapene i verden. Med motlastesystemene vil det være mulig å observere flykontrollsystemets utganger ved å påføre last på alle kontrolloverflater på flyet som kan bli utsatt under manøvrer på grunn av miljøforhold. Dataene som er samlet inn med sanntidsopptak, avspilling og øyeblikkelige analysefunksjoner, ble også designet som det primære datasenteret for driften av 'Virtual Twin' -konseptet.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar