Lengden på Tyrkias delte veinett økte til 28 339 kilometer

Tyrkias delte veinett har nådd tusen kilometer
Tyrkias delte veinett har nådd tusen kilometer

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu møtte styremedlemmene i International Transporters Association på møtet i Levent. Minister Adil Karaismailoğlu kom med viktige uttalelser på møtet på International Transporters Association-kontoret i Levent og sa oppmerksomhet mot Tyrkias geostrategiske og geopolitiske beliggenhet, "Vårt land er en naturlig bro i øst-vest-korridoren mellom Asia og Europa, som så vel som fra Kaukasus-landene og Russland. Det er også midt i nord-sør-korridorene som fører til Afrika. ” sa.

"Vi erklærte vår dominans over verdens handelsruter"

Påpekte at veitransportsektoren, som har en viktig rolle i utførelsen av import- og eksportaktiviteter, er en drivkraft som utgjør ryggraden i vår økonomi, sa minister Karaismailoğlu, "I tillegg til å være en økonomisk aktivitet i seg selv, veier transport som direkte påvirker alle andre sektorer, fra produsent til eksportør, fra en enkelt lastebileier til en flåte.Det berører 84 millioner av våre mennesker, fra dekkleverandør til reservedelsprodusent, restauratør, kort sagt. Mens vi bygde våre komfortable og trygge veier som omgir Tyrkia, styrket vi også vårt lands bånd til verden og fikk en logistisk påstand. I dag har vi erklært vår dominans over verdens handelsruter ”.

"Vi økte vårt delte veinett til 28 tusen 339 kilometer"

Minister Karaismailoğlu uttalte at i løpet av de siste 19 årene har over 1 billion 119 milliarder lira blitt investert i landets transport- og kommunikasjonsinfrastruktur, og at de brukte 689,2 milliarder lira, eller 62 prosent, på motorveier. Ved å legge til at de har løst infrastruktur- og overbygningsproblemene i både øst-vest-korridorer og nord-sør-akser i stor grad takket være investeringene, sa Karaismailoğlu: "Vi økte vårt eksisterende delte veinett, som var 2003 tusen 6 kilometer før 101, til 28 tusen 339 kilometer. Jeg tror oppriktig at våre investeringer i motorveier vil danne den viktigste søylen i vår vei til å bli en av de største økonomiene i verden. ”

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar