Vodafone vil spare hundrevis av tonn plast med Eco-Sim-kort

Vodafone vil spare hundrevis av tonn plast med øko-sim-kort
Vodafone vil spare hundrevis av tonn plast med øko-sim-kort
Abonner  


Med mål om å bidra til en mer bærekraftig fremtid, har Vodafone som mål å spare 15 tonn i ren plastproduksjon og redusere karbonutslipp med 320 tonn hvert år ved å tilby nye Eco-SIM-kort laget av resirkulert plast i 1.280 land, inkludert Tyrkia. Det er en besparelse på 12 beholdere med plast.

Vodafone opererer med mål om å være et formålsorientert selskap, og fortsetter sin innsats for miljømessig bærekraft over hele verden. Vodafone, som introduserte halvstore SIM-kort rundt om i verden i fjor, har nå introdusert nye Eco-SIM-kort laget av resirkulert plast. Eco-SIM-kort, som vil være tilgjengelig i 15 land, inkludert Tyrkia, reduserer bruken av plast og karbonutslipp betydelig. Med bruk av Eco-SIM-kort har Vodafone som mål å spare 320 tonn ren plast og redusere karbonutslipp med 1.280 tonn hvert år. Øko-SIM-kort, som skal brukes i Tyrkia i desember, vil gradvis bli utbredt med utskifting av eksisterende SIM-kort.

Meltem Bakiler Şahin, visepresident for Vodafone Tyrkia Executive Board, sa: "Som Vodafone fortsetter vi å implementere bærekraftige prosjekter og programmer for å redusere miljøpåvirkningen av vår virksomhet. I denne sammenhengen tar vi sikte på å eliminere behovet for levering av SIM-kort i plast. Når vi ser på det, ser vi at ting som virker veldig små kan ha stor innvirkning. Selv om et SIM-kort kan virke veldig lite, skaper det et enormt resirkuleringspotensiale for avfall. Med denne bevisstheten gikk vi over til halvstore SIM-kort i 2014 og reduserte mengden plast som ble brukt av kundene våre. I den kommende perioden vil vi, takket være Eco-SIM-kort produsert av resirkulert plast, eliminere behovet for ubearbeidet plast og spare på karbonutslipp fra ny plastproduksjon. Med overgangen til Eco-SIM-kortet vil vi redusere forbruket av ubehandlet plast med 320 tonn over hele verden. Det betyr besparelser på 12 beholdere med plast.»

Slutt å bruke plast i butikker og kontorer

Fra og med 2020 har Vodafone stoppet bruken av unødvendig plast og engangsprodukter i sine butikker og kontorer rundt om i verden. Vodafone avskaffet også bruken av engangsplastposer, stoppet eller begrenset bruken av markedsførings- eller reklamemateriell med plastinnhold, og vendte seg i stedet til alternativer med lav miljøbelastning.

"Plastfritt kontor"-applikasjon i Vodafone Tyrkia

Vodafone avsluttet bruken av gjennomsnittlig 6 millioner engangsplastprodukter per år, med "plastfritt kontor"-praksis implementert i alle kontorbygg i Tyrkia. Med implementeringene initiert innenfor rammen av «Green Loving Red»-bevegelsen, bruker Vodafone Tyrkia-kontorer papirkopper i stedet for plastkopper, glassflasker i stedet for plastflasker, og miljøvennlig emballasje i stedet for plastposer. Naturvennlige og resirkulerbare produkter som porselen og glass foretrekkes i bedriftens kafeteria. Drikkevarer selges i resirkulerte glass på kafeene i selskapet og ansatte oppfordres til å bruke miljøvennlige produkter. Mens vann selges på glassflasker på egenmarkedet, brukes naturvennlig emballasje i stedet for plastposer.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar