Vi bærer for kvinner -prosjektet introdusert for eksportører i havnebyen Mersin

We carry for women -prosjektet ble introdusert for eksportører i havnebyen Sturgeon
We carry for women -prosjektet ble introdusert for eksportører i havnebyen Sturgeon

Middelhavsbenet i serien digitale paneler, som samler prosjektet "We Carry for Women", implementert av DFDS Mediterranean Business Unit i samarbeid med KAGIDER, med kvinnelige eksportører i Anatolia, ble holdt i havnebyen Mersin.

Prosjektet "We Carry for Women", implementert i samarbeid med DFDS Mediterranean Business Unit og KAGIDER, fortsetter å bli promotert til næringslivet og kvinnelige eksportører i Anatolia med støtte fra Dünya Newspaper. Det nye stoppestedet for digitalpanelserien var Mersin, havnebyen.

KAGIDER Styreleder Emine Erdem, DFDS Mediterranean Business Unit Corporate Communications and Marketing Manager Özlem Dalga, DFDS Mediterranean Business Unit Sales and Business Development Director Önder Başboğa, UND (International Transporters Association) Styreleder nestleder Muhittin Ocak, visegeneralsekretær i Mersin Chamber av Shipping Ezgi Biçer Uçar, Berdan Civata A.Ş. Daglig leder Zeynep Şemsi Aysalar og Dünya Avisformann og forfatter Hakan Güldağ deltok som paneldeltakere.

nye muligheter

Önder Başboğa, salgs- og forretningsutviklingsdirektør for DFDS Mediterranean Business Unit, uttalte at de med "We Carry for Women" -prosjektet ga en viktig logistisk støtte for kvinnelige eksportørers deltakelse i økonomien og deres ekspansjon til nye markeder, og uttalte at de tror at våre kvinnelige eksportører innenfor den demografiske strukturen i landet vårt kan få en større andel i vår eksport som øker dag for dag. Özlem Dalga, kommunikasjons- og markedssjef i DFDS Mediterranean Business Unit, la til at de ikke bare støtter eksporten av kvinnelige entreprenører, men også finner nye muligheter for gründere i samarbeid med KAGIDER. Påminnet om at de samlet rundt 2 kvinnelige gründere i det digitale B80B -møtet der de tok kvinnelige gründere fra Tyrkia og Italia sammen, sa Dalga, arrangert av Women Entrepreneurs Association (KAGIDER), den 68. verdenskongressen i World Entrepreneur Women's Union (FCEM) ) vil finne sted i Istanbul. Han uttalte at de tror de vil gripe nye muligheter.

På panelet formidlet Dalga omfanget og detaljene i prosjektet “We Carry for Women” til kvinnelige gründere og kom med forslag.

Emine Erdem, styreleder i KAGIDER, uttalte i panelet at den 5. verdenskongressen i World Entrepreneurial Women's Association (FCEM), som har 68 millioner medlemmer over hele verden, vil bli arrangert av KAGIDER i Istanbul 4-6. November, og at kvinnelige entreprenører vil finne nye forretningsmuligheter i utlandet. Han understreket at det vil gi dem en mulighet til å etablere forbindelser.

Hun uttalte at de fortsetter å jobbe for kvinnelige entreprenører for å åpne seg for utenlandske markeder og gå inn på nye markeder, og i denne sammenhengen er de medvirkende til nye muligheter i digitale B2B -møter med AIDDA -delegasjonen fra Italian Women Entrepreneurs Association under sponsing av DFDS Middelhavsforretningsenhet.

Mersin Chamber of Shipping Visesekretær -generalsekretær Ezgi Biçer Uçar uttalte i panelet at Mersin er blant våre nettoexportørbyer, har en god eksportytelse og at drivkraften i Mersins økonomi er maritim handel. På denne måten uttalte han at logistisk støtte vil ytterligere styrke ytelsen.

Muhittin Ocak, UND (International Transporters Association) nestleder i styret, nevnte at vår konkurransekraft vil øke ettersom vi kan redusere kostnadene i logistikkoperasjoner. I panelet, Berdan Civata A.Ş. Daglig leder Zeynep Şemsi Aysalar uttalte at selskapene deres, som eksporterer til 70 land og har FoU -sentre, legger vekt på positiv diskriminering og handler mot kvinners sysselsetting i sektoren. I denne sammenhengen understreket han at lederne og avdelingslederne i fabrikkene og syv forskjellige virksomheter er kvinner, og dette er viktig for sektoren.

DFDS Mediterranean Business Unit og KAGIDER vil tilby gratis transportstøtte for eksportproduktene til 50 kvinnelige entreprenører i 1 år.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar