Arbeidet startet torsdag Bicycle and Green Walkway Project

arbeidet har startet på prosjektet torsdag sykkel og grønn gangvei
arbeidet har startet på prosjektet torsdag sykkel og grønn gangvei

Arbeidet med prosjektet Sykkel og grønn gangvei har startet, som vil tilføre byen Persembe verdi. Ordu Metropolitan Municipality, som appellerer til alle segmenter med prosjektene den har gjennomført, har startet sykkel- og grønt gangvei -prosjektet i byen Persembe. Dette prosjektet, som tiltrekker seg oppmerksomhet fra alle aldersgrupper, vil tilføre distriktet en ny identitet samtidig som det bidrar til byens estetikk torsdag.

DET BLIR ET MER LEVERBART STED

Prosjektet, som er planlagt med en sunn og miljøvennlig tilnærming, vil bli implementert på kystruten langs Bolaman -linjen, fra Persembe Port. Bicycle and Green Walkway Project, med en total lengde på omtrent 2 kilometer, vil gjøre torsdagen til et mer levelig sted.

Det igangsatte prosjektet vil omfatte en sykkelvei, logoer, skilt, gangsti, sittegrupper, søppelbøtter, sykkelparkeringselementer og dekorative belysningsstenger på 20 meter hver 6. meter.

DET ER MÅL Å VÆRE TILGJENGELIG ASAP

Teamene, som begynte å jobbe innenfor rammen av prosjektet som ble utført av Department of Parks and Green Areas i Ordu Metropolitan Municipality, fullførte de eksisterende grense- og parkettfjerningsprosessene, grense- og elektriske linjeproduksjon i første etappe. Metropolitan kommune har som mål å presentere prosjektet til tjeneste for innbyggerne så snart som mulig ved å være på banen blant andre arbeider som skal utføres.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar