Çukurova-Bostancı Team vant det 30. egeiske rally

cukurova bostanci team vant det egeiske rallyet

Det fjerde løpet i Shell Helix 2021 Turkish Rally Championship, det 30. egeiske rally, ble arrangert i İzmir Seferihisar 16.-17. Oktober. Rallyet, som startet med startseremonien deltatt av Seferihisar distriktsguvernør Naci Aktaş, TOSFED -president Eren Üçlertoprağı og TOSFEDs visepresident Orhan Birdal lørdag 16. oktober, var vitne til en flott konkurranse da lagene slet på grunn av kraftig regn.

Burak Çukurova-Vedat Bostancı-teamet fra BC Vision Motorsport-teamet fullførte løpet i Aegean Automobile Sports Club (EOSK) i første omgang med en margin på 76 sekunder og vant sin andre seier i Izmir denne sesongen. Laget som vant andreplassen var Ford Fiesta R10.1 fra Castrol Ford Team Turkey og Ümit Can Özdemir-Batuhan Memişyazıcı, mens laget til Buğra Banaz-Gürkal Menderes fra BC Vision Motorsport-teamet avsluttet løpet med Skoda Fabia R5 i tredje plass. Castrol Ford Team Turkey tok førsteplassen i rallyets merker, og BC Vision Motorsport tok førsteplassen i lagene.

Efe Albağlar-Ersin Ören fra GP Garage i klasse N, Emre Hasbay-Burak Erdener fra Castrol Ford Team Turkey i to hjul og klasse 4, Erol Akbaş-Egemen Dural fra samme lag i klasse 3, Clio Rally i klasse 5 Mehmet Besler- Egemen Ertük fra Trophy Turkey ble lagene som delte førsteplassen. Emre Hasbay fra Castrol Ford Team Turkey ble den unge pilotens vinner av løpet, Alperen Tetik konkurrerte med Gürol Baranlı, den unge co-pilot-vinneren, Nissan Micra og Özlem Uludağ Gülcan, den kvinnelige pilotvinneren, og Tuncer Sancaklı, den kvinnelige co- pilotervinner fra Clio Rally Trophy Turkey. konkurrerte med Asena Sancaklı.

I det tyrkiske historiske rallymesterskapet, som er åpent for klassiske rallybiler over 35 år, vant Üstün Üstünkaya-Kerim Tar fra Parkur Racing-teamet igjen både den generelle klassifiseringen og kategori 2 førsteplassen, mens Levent Gür, som kjørte for første gang gang med sønnen Ömer Gür, vant andreplassen. I konkurranse med Murat 131 vant far-sønn-laget også førsteplassen i kategori 1. I den historiske klassifiseringen vant det ekte Sunman-Bahar Sunman-paret som konkurrerte med Murat 131 tredjeplassen.

Ayhan Germirli-Mustafa Nazik, laget fra Izmir, som konkurrerte med Ford Fiesta R1 på vegne av Castrol Ford Team Turkey i Şevki Gökerman Rally Cup-klassifiseringen, vant førsteplassen, mens laget også ble kategori 3-vinner. Okan Tanriverdi-Sevilay Genç, som vant andreplassen i denne klassifiseringen med Ford Fiesta R2, nådde også førsteplassen i kategori 2 og steg til ledelsen i cupen. Den tredje plassen i Şevki Gökerman Rally Cup generelle klassifisering var Peugeot 208 R2 med Eskişehir-teamet Ateş Berberoğlu-Elif Sarıkaya, Ford Fiesta R1 med Ford Fiesta R1 fra Izmir, Kemal Çetinkaya-Ünsal Deniz i kategori 3, Ford Fiesta ST med Bursalı Mehmet Gökseven- Bahadır Özcan i kategori 254,68 De var lagene som delte førsteplassene. Lagene reiste 8 km i to dager. Det vanskelige rallyet, der han kjempet mot tiden i 17 spesielle etapper, tok ledelsen på siste pallplass på Sığacık Teos Marina søndag kveld, XNUMX. oktober. Det endte med prisutdelingen som Toğrul deltok på.

Shell Helix 2021 Turkey Rally Championship fortsetter med Kocaeli Rally som arrangeres av Kocaeli Automobile Sports Club (KOSDER) 13.-14. November.