French Giant bestemte seg for å trekke seg fra Osmangazi Bridge

den franske giganten bestemte seg for å trekke seg fra osmangazi -broen
den franske giganten bestemte seg for å trekke seg fra osmangazi -broen

Den franske giganten bestemte seg for å trekke seg fra Osmangazi -broen. IC Infrastructure Operations and Trade Joint Stock Company, ledet av İbrahim Çeçen, vil kjøpe aksjene i franske Egis.

Etter at italienske Astaldi trakk seg fra Yavuz Sultan Selim -broen, kom en lignende avgjørelse fra franske Egis denne gangen.

Franske Egis, som driver og vedlikeholder Egis, Gebze-İzmir motorveien, Osmangazi Bridge og Eurasia Tunnel, som er involvert i viktige prosjekter i Tyrkia, overfører sine aksjer til sin partner IC İÇTAŞ.

Ifølge Kerim Ülker fra avisen Dünya, hvis en avtale oppnås, vil 51 prosent av Egis aksjer bli kjøpt av IC Infrastructure Operations and Trade Joint Stock Company, administrert av sin partner i prosjektet, İbrahim Çeçen, som i tilfellet Yavuz Sultan Selim -broen.

Som en viktig aktør innen sektoren for anleggs- og mobilitetstjenester, er franske Egis kjent for en omsetning på 1.1 milliarder euro. Hovedaksjonæren i selskapet, som har 16 tusen ansatte, er Caisse des Dépôts. Selskapet ble grunnlagt i 1816 og kontrollert av det franske parlamentet, og er kjent som landets investeringsfond. Eiendomsstørrelsen til dette statseide selskapet er 168 milliarder euro.

Egis, som er involvert i viktige prosjekter i Tyrkia, er en del av Otoyol A.Ş., som påtar seg Gebze-İzmir-prosjektet, en bomvei som ble kjøpt under modellen Build, Operate and Transfer (BOT), frem til 2038. På nettstedet til Egis driver drifts- og vedlikeholdsselskapet GİB, der selskapet har en andel på 50 prosent, 407 kilometer motorvei, 3 tunneler og Osmangazi -broen med 868 ansatte. De resterende aksjene i Otoyol A.Ş er Nurol, Özaltın, Makyol, Yüksel, Göçay og italienske Astaldi. Egis håndterer også drift og vedlikehold av transportinfrastrukturene i Eurasia -tunnelen.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar