Transport- og infrastrukturdepartementet for å rekruttere 7 faste arbeidere

departementet for transport og infrastruktur
departementet for transport og infrastruktur

Innenfor rammene av bestemmelsene i arbeidsloven nr. 4857 og forskriften om prosedyrer og prinsipper for rekruttering av arbeidere for offentlige institusjoner og organisasjoner som skal ansettes i provinsenhetene i transport- og infrastrukturdepartementet, vil 7 faste arbeidere bli rekruttert gjennom det tyrkiske arbeidsformidlingen (İŞKUR) med tittelen sjømestermester.

For detaljer om annonse KLIKK HER

GENERELLE BETINGELSER

1) nr. 2527 av tyrkisk utenlandsk edel yrke de kan fritt og kunst i Tyrkia, offentlige, private organisasjoner eller med forbehold for bestemmelsene i loven om registrering som å være ansatt i virksomheten for å være en tyrkisk statsborger,

2) Etter å ha fylt 18 år fra søknadsdatoen,

3) Forbrytelser mot statens sikkerhet, forbrytelser mot den konstitusjonelle orden og dens funksjon, forbrytelser mot nasjonalt forsvar, forbrytelser mot statshemmeligheter og spionasje, underslag, utpressing, bestikkelse, tyveri, svindel, forfalskning, misbruk av tillit, falske konkurs, selv om tilgivelse. ikke å bli dømt for forbrytelsene med å rigge anbudet, rigge til utførelsen av handlingen, hvitvasking av eiendelene som følger av forbrytelsen eller smuglingen,

4) Ikke å bli fratatt å utøve folkerettigheter,

5) Å ha en score på 10 (seksti) og høyere fra den relevante KPSS -poengsummen i samsvar med artikkel 60 fjerde ledd i forordningen om prosedyrer og prinsipper som skal anvendes ved rekruttering av arbeidere til offentlige institusjoner og organisasjoner,

6) For mannlige kandidater; ikke være relatert til militærtjeneste (å ha gjort, suspendert eller unntatt),

7) Ikke har en helsetilstand som forhindrer heltid og skiftarbeid,

8) Vilkår for ikke å motta pensjon, alders- eller invaliditetspensjon fra noen trygdeinstitusjon er påkrevd.

SØKNAD OG EVALUERING AV SØKNADER

1) Kandidater som oppfyller søknadskravene vil kunne søke fra nettstedet (iskur.gov.tr) mellom 11.-15. Oktober 2021, fra nærmeste İşkur servicesenter eller via telefonlinjen ALO 170.

2) Kandidaten vil selv være ansvarlig for å gjøre søknadsprosessen feilfri, fullstendig og i samsvar med problemstillingene angitt i kunngjøringen.

3) Blant kandidatene som søker med KPSS (P93) poengsum, fire ganger antall ledige jobber, med utgangspunkt i den høyeste KPSS (P93) poengsummen, og blant kandidatene som søker med prioritetsrett, blant kandidatene som oppfyller kravet betingelser, basert på datoen for dokumentet angående prioritetsrett Fra de gamle dokumentene og dokumentene vil fire ganger antallet ledige jobber bli bestemt av İŞKUR og varslet til vårt departement.

4) Sammen med de annonserte listene, vil dokumentene angående de generelle og spesielle betingelsene som kandidatene skal be om, bli sendt personlig eller per post til adressen til “Transport- og infrastrukturdepartementet Hakkı Turaylic Caddesi No.5 Emek , Çankaya/ANKARA ”og etter at de innsendte dokumentene er undersøkt, vil kandidatene som har rett til å delta i den muntlige eksamen bli bedt om å sende inn. Den endelige listen vil bli publisert på nettstedet til vårt departement (www.uab.gov.tr ), og det vil ikke bli gitt noen skriftlig melding til kandidatene.

5) De som blir funnet å ha kommet med falske uttalelser eller gitt falske dokumenter under søknaden og prosedyrene, vil ikke bli oppnevnt, ettersom søknadene deres blir ansett som ugyldige. Selv om de har blitt avtalt, blir de kansellert. I tillegg vil det bli sendt inn en kriminell klage til anklagemyndigheten i Ankara om de som har funnet falske uttalelser eller gitt falske dokumenter.

6) Kandidater som ikke oppfyller de kunngjorde søknadskravene vil ikke bli invitert til muntlig eksamen.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar